BUPL UNG


Det er med stor glæde, at vi nu kan erklære BUPL UNG for åben.


Opdateret d. 16. juni 2021

Måske er du nyuddannet og vil gerne inspireres, måske er du i dit første job og vil gerne have ny viden, eller måske vil du bare gerne dele dine erfaringer efter de første år på det pædagogiske arbejdsmarked i et fagligt fællesskab. Det har du mulighed for i BUPL.

BUPL Nordsjælland ønsker at være en relevant fagforening, også for de nyuddannede og unge pædagoger. Vores ønske er at udvikle relevante initiativer for – og med medlemmerne, og i samspil styrke det faglige engagement. Med BUPL Ung-projektet sætter vi fagforeningens tradition og virke i relation til de emner, der optager dig som nyuddannet og ung pædagog.

BUPL Ung er for alle, men med et særligt fokus på at skabe efterspurgte netværksmuligheder, fællesskab og indflydelse for nyuddannede og unge pædagoger – i samspil med vores eksisterende faglige fælleskab.

Vi glæder os til at møde dig i BUPL Ung.

Venlig hilsen

Sidsel S. Pedersen

Politisk ansvarlig for BUPL UNG

Som opstart vil BUPL UNG være for alle unge pædagoger og vil efter en periode blive forbeholdt medlemmer af BUPL.

Alt det gode til dig findes lige her. Vi serverer målrettet viden og inspiration til dig, som er nyuddannet og måske i dit første job som pædagog. Her finder du blandt andet podcast om emner, som kan optage dig, og listen vil blive udvidet med artikler og andet lækkert.

 

PODCAST: Nye pædagoger får et chok

I denne episode af Børn&Unge Podcast kan du høre forskernes forklaring på, hvorfor nyuddannede pædagoger bliver så overvældet af arbejdspresset, at det kan kaldes for et praksischok.

Chok! Du er lige blevet uddannet som pædagog, og allerede fra starten bliver du så overvældet af arbejdspresset, at nogle forskere kalder det for et praksischok.

Det er første gang, forskning peger på den type reaktion blandt nyuddannede. Hvad praksischok og årsagen til det er, kan du høre i denne episode af Børn&Unge Podcast.

Hent Børn&Unge Podcast til Apple Podcasts


 

PODCAST: Generationsmødet

Jo mere forskellige pædagoger er, jo mere er vi også i stand til at møde alle børn. Derfor skal der være plads til forskellighed.

Det mener Leo Rasmussen, leder af Daycare Nord i Skive Kommune.

Nu er han på vej på pension, og Børn&Unge Podcast har sat ham sammen med den nyligt uddannede pædagog Dea Vogensen til en snak om forskellige generationers syn på pædagogik.

Hør nyeste episode af Børn&Unge Podcast i afspilleren nedenfor – og læs mere i Børn&Unge nr. 8/2020.


 


Du finder alle BUPL Nordsjællands arrangementer samlet under ét.

Find arrangementer >>


Har du spørgsmål eller gode ideer til arrangementer eller andet du mener BUPL Nordsjælland skal huse, er du velkommen til at kontakte os:

Martha Ernst Jacobsen
Projektleder for BUPL Ung-projektet
meja@bupl.dk

Følg også med i BUPL Nordsjællands virke og arrangementer på BUPL Nordsjællands side på facebook