OK18 i BUPL Midtsjælland


Kom og deltag i OK18-aktiviteterne i Greve, Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Roskilde, Slagelse, Solrød og Sorø kommuner.


Opdateret d. 24. april 2018
Solidaritet og fælleskab præger denne overenskomst. Vi er alle i konflikt, og nogle af vores medlemmer skal i strejke. I BUPL Midtsjælland er det pædagogerne i Kalundborg, der skal strejke. Vi står sammen skulder ved skulder, så kom og deltag i aktiviteterne, også selv om det ikke er ‘din egen kommune’ – det er vigtigt, at vi er mange, der slutter op om den fælles sag.

 

25. april – demonstration De faglige organisationer i Kalundborg arrangerer demonstration foran Rådhuset onsdag d. 25. april kl. 16-17, hvor kommunalbestyrelsen afholder bestyrelsesmøde kl. 17. Baggrunden for demonstrationen er at vise, at vi står sammen skulder ved skulder i ønsket om en løsning for alle.

Tirsdag d. 1. maj – arrangement
Den 1. maj mødes alle faglige organisationer i Hvalsø Grusgrav kl. 14-15 (Lejre Kommune).

 

Mere info, links og materialer:

20.-22. april – Aktiviteter foran Forligsinstitutionen
Der vil foregå aktiviteter foran Forligsinstitutionen fra fredag d. 20. april kl. 9 til søndag d. 22. april kl. 16. Har du tid og lyst, så kom og stå skulder ved skulder sammen med os andre, så vi kan vise vores opbakning til forhandlerne. Det er på Sankt Annæ Plads 5A.

20. april – demonstration i Roskilde
BUPL Midtsjælland opfordrer alle medlemmer, der har mulighed for det, til at deltage i denne fælles demonstration. Vi mødes på P-pladsen ved Roskilde Rådhus kl. 15.30 og ender på Hestetorvet omkring kl. 16, hvor der vil være musik og faglige taler. Se invitationen: Demonstration 20. april 2018 i Roskilde.
Det er vores alle sammens kamp om bedre løn, seniordage osv. Kom og vis at vi står sammen skulder ved skulder sammen med de andre organisationer.
Bemærk: Demoen slutter først kl. 18, så hvis du lige skal have fri fra arbejde først, kan du bare støde til, så snart du har mulighed for det.

20. april – udlevering af merchandise i Roskilde
Fredag d. 20. april er der åbent på BUPL’s FTR-kontor i Roskilde (for enden af sundhedscenteret på rådhuset – den gamle amtsgård), hvor du kan hente T-shirts, vest eller hue til brug for OK18-aktiviteterne. Du kan hente det i tidsrummet kl. 14.30 og frem til kl. 15.35. Kontakt evt. FTR Rikke Daugaard Jensen på telefon 29339910 for at blive lukket ind.

20. april – bus fra Nykøbing Sj., Vig og Asnæs til demo i Roskilde
Pædagogerne i Odsherred Kommune deltager i demonstrationen d. 20. april i Roskilde. Der vil være bus fra Nykøbing Sj., Vig og Asnæs. Bussen kører fra Nykøbing kl. 14.15. Meld tilbage hurtigst muligt til FTR Pernille Duus Vognhøj Jensen, telefon 41393742 eller mal pvj@bupl.dk, hvis du ønsker at køre med.

19. april – medlemsmøde
Torsdag d. 19. april kl. 17-19 er der medlemsmøde i BUPL Midtsjælland, Nykobbelvej 1, 4200 Slagelse. Kom og hør om knasterne i overenskomstforhandlingerne og det stærke samarbejde mellem organisationerne. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål. BUPL serverer sandwich og vand.

18. april – demonstration
3F i Kalundborg har arrangeret demonstration foran Kalundborg Kommune onsdag d. 18. april for at støtte op om de offentlige overenskomstforhandlinger. Demonstrationen løber af stabelen mellem kl. 14.30 og 16.00 foran rådhuset i Kalundborg.  BUPL Midtsjælland opfordrer til at deltage, hvis man har mulighed for det, for at vise, at vi står skulder ved skulder i ønsket om en løsning for alle.

17. april – medlemsmøde – AFLYST
Tirsdag d. 17. april kl. 17.30-19.30 er der medlemsmøde på Rådhuset i Roskilde, indgang i receptionen. Kom og hør om knasterne i overenskomstforhandlingerne og det stærke samarbejde mellem organisationerne. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål. BUPL serverer sandwich og vand.
OBS: Medlemsmødet i aften d. 17. april er desværre AFLYST, fordi BUPL Midtsjællands formand, Bertha Langhoff Hansen, næstformand Pia Ungstrup Petersen samt hovedbestyrelsesmedlem Kay Abrahamsen SKAL være i København for at kunne være til rådighed inden for ½ time, sådan at BUPL’s hovedbestyrelse og formandsforum kan tage stilling til eventuelle udmeldinger fra de aktuelle forhandlinger i forligsinstitutionen.

13. april – Bak op om de offentligt ansatte
Fælles aktion i Kalundborg fredag d. 13. april kl. 15-17. Kom og mærk fællesskabet. Vær med til at sikre opbakning til de offentligt ansatte. Vi mødes på Klostertorvet kl. 15 og går i fælles trop gennem Kordilgade og Elmegade. Vi deler desuden flyers ud ved Meny under budskabet #Enløsningforalle.

12. april – medlemsmøde
Torsdag d. 12. april kl. 17.30-19.30 er der medlemsmøde på Dragebakken, Mellemvang 27, 4300 Holbæk. Kom og hør om knasterne i overenskomstforhandlingerne og det stærke samarbejde mellem organisationerne. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål. BUPL serverer sandwich og vand.

10. april – demonstration i København
Stor demonstration på Bertel Thorvaldsens Plads i København d. 10. april kl. 17 arrangeret af København for Velfærd. Der vil være taler ved flere organisationers formænd, bl.a. Elisa Bergmann fra BUPL. Du kan finde programmet her 

10. april – opsamling til demonstrationen i København i din kommune?
Kontakt din tillidsrepræsentant eller fællestillidsrepræsentant ang. evt. lokalt mødested og tidspunkt (hvis ikke det er nævnt herunder). Alle BUPL-medlemmer mødes under ankomst-afgangsskiltet kl. 16.45 på Hovedbanegården og går i samlet trop til Bertel Thorvaldsens Plads.

  • Greve: De faglige organisationer mødes på Greve Station kl. 15.30 og følges i toget til demonstrationen på Bertel Thorvaldsens Plads i København. Du er velkommen til at ringe til FTR Birgitte Bührmann (telefon 24287493), hvis du deltager og ønsker T-shirt, vest, banner eller andet materiale.
  • Roskilde: Vi mødes på Roskilde Station og tager toget 16.15. Kig efter de magentafarvede pædagoger.
  • Kalundborg: FOA har arrangeret fælles bustransport kl. 14.30 fra Banegårdspladsen i Kalundborg. Tilmelding til transport senest 9. april til Liselotte Vistisen på lv032@foa.dk.
  • Solrød: Pædagogerne mødes på Solrød Station og tager toget kl. 15.45.

5. april – medlemsmøde
Torsdag d. 5. april kl. 17.45 – ca. 19 på Hvalsø Skole, Allehuset, Skolevej 5, 4330 Hvalsø.

4. april – medlemsmøde
Onsdag d. 4. april kl. 18-20 er der medlemsmøde på Hedelyskolen, kantinen, Dønnergårdsallé, 2670 Greve. Der serveres sandwich og vand fra kl. 17.30 Tilmelding til FTR Birgitte Bührmann på sms til 24 28 74 93, hvis du ønsker sandwich.

4. april – demonstration
Onsdag d. 4. april kl. 16 er der demonstration i Holbæk, der starter på Kanalstræde og slutter ved en café på Ahlgade. Der synges sange og holdes taler.

4. april – event
Onsdag d. 4. april deler pædagoger flyers og peanuts ud på Holbæk Station kl. 7.00-8.00.

4. april – medlemsmøde for ledere, der IKKE er udtaget til strejke
Onsdag d. 4. april kl. 14-16 er der møde for ledere i BUPL Midtsjælland, der IKKE er udtaget til strejke. Mødet foregår i BUPL Midtsjælland, Nykobbelvej 1, 4200 Slagelse. Formanden for BUPL’s lederforening, Eva Munck Immertreu, og Lasse Bjerg Jørgensen fra BUPL’s forretningsudvalg vil være til stede på mødet. Mød blot op – der er ikke tilmelding.

4. april – fælles demonstration
I Slagelse Kommune arrangeres en stor fælles demonstration under sloganet ‘En løsning for alle’ på Nytorv i Slagelse onsdag d. 4. april kl. 16 for ALLE ansatte i kommunen, regionen og staten med arbejdsplads i Slagelse Kommune.

4. april – event
Alle fagforbund under AC, FTF og LO i Roskilde Kommune opfordrer i fællesskab alle ansatte i Roskilde Kommune til at signalere deres sympati med de strejkevarslede ved at bære grønt tøj d. 4. april. Grib din forårsgtrønne cardigan, den grønne t-shirt eller skjorte, din grønne hue, de grønne vandresokker eller de grønne øreringe – og lad os se, hvor mange vi kan få til at gå i håbets farve d. 4. april.

4. april – event
Repræsentanter fra de faglige organisationer i Sorø Kommune mødes foran det gamle rådhus d. 4. april kl. 18.30 på Torvet i Sorø ifm. byrådsmøde, hvor politikerne bl.a. skal tage stilling til, hvad der skal ske med de sparede midler under en konflikt. Der vil blive uddelt flyers. Man er velkommen til at komme forbi og få en snak samt deltage i byrådsmødet. Yderligere oplysninger: FTR Dorte Thorgaard Andersen, 24287488.

22. marts – medlemsmøde
Medlemsmøde for medlemmer i Kalundborg


Pædagoger foran Forligsinstitutionen d. 11. april.

Demonstration i København 10. april

Camilla – pædagog fra Hørve

Demonstration 10. april i København