Særligt for pensionister i Hovedstaden


Tre gange om året tager vi på tur sammen og spiser en god frokost. Du skal tilmelde dig arrangementerne, og pladserne gives efter først-til-mølle-princippet.


Opdateret d. 18. december 2019

Her på siden kan du læse om nyheder fra pensionisterne i Hovedstaden og kommende udflugter og foredrag. Sæt allerede nu X i kalenderen for 2020, hvis du ønsker at deltage i fælles arrangementer med pensionisterne i BUPL Danmark.

 

 • Som noget nyt har bestyrelsen for pensionistsektionen i Hovedstaden planer om udsende nyhedsmails ind imellem, med information om bestyrelsens arbejde og nyheder, som måtte have interesse for medlemmerne.
 • Bestyrelsen er i gang med at planlægge næste års arrangementer, og du vil i begyndelsen af 2020 modtage en oversigt over årsprogrammet, på mail eller brev.
 • Du kan først tilmelde dig, når det enkelte arrangement bliver annonceret særskilt forud i en nyhedsmail og på hjemmesiden: www.bupl.hovedstaden.dk (under menupunktet – særskilt for pensionister i hovedstaden) ca. 1 måned før afholdelse.
 • Bestyrelsen arbejder desuden med at lave en velkomstfolder til nye pensionist- og efterlønsmedlemmer.
 • Faglige Seniorer:BUPL´s Hovedbestyrelse har, på opfordring af den afgående landsbestyrelse for pensionistsektionen, besluttet at indmelde sig/os i Faglige seniorer – fællesskab for pensionister og efterlønnere. Selvstændig organisation for fagbevægelsens medlemmer. Der er oprettet en række lokale klubber.Faglige seniorer udgiver bl.a. :

  – Nyhedsbrev 1 gang om ugen, med tips til seniorlivet

  – Seniorhåndbogen med gode råd til pensionister og efterlønnere (kan hentes digitalt)

  Se mere på : www.fagligsenior.dk


Mandag d. 23. marts 2020 kl. 12 – 16 i Kedelhallen, Frederiksberg
I forbindelse med nedlæggelse af den landsdækkende Pensionistsektion i BUPL indbydes der til et kulturelt arrangement for medlemmerne øst for Storebælt med frokost, som erstatning for det tidligere annoncerede årsmøde i sept. 2019.
”Tidligere højskolelærer og – forstander Niels Ove Frederiksen vil fortælle om: ”Da lysekronen faldt ned i lagkagen”, anekdoter, historier og oplevelser fra de seneste 70 år med en underholdende personlig vinkel.
Som medlem af BUPL Hovedstaden kan du allerede nu tilmelde dig arrangementet øst for Storebælt på BUPL´s hjemmeside: www.bupl.dk/arrangementer

15. – 19. juni 2020 Midsommerkursus på Askov Højskole i samarbejde med pensionistsektionen
Læs mere om kurset og se deltaljeret program under ”Korte kurser” på www.askov-højskole.dk
Deltagerpris min. 3.800 kr.

27. – 31. august 2020 Busrejse til de Bøhmiske bjerge i det nordlige Tjekkiet med Edelskov Bus A/S.
Tilmelding til anne@edelskov.dk eller tlf. 7011 1600.
Deltagerpris min. 3.995 kr. i delt dobbeltværelse

Midsommerkursus og busrejsen vil blive annonceret på BUPl´s hjemmeside i begyndelsen af 2020.

Spørgsmål kan stilles til Mie Rix mrx@bupl.dk eller 35465750


Mie Rix
Telefon: 35 46 57 50