Særligt for pensionister i Hovedstaden


Tre gange om året tager vi på tur sammen og spiser en god frokost. Du skal tilmelde dig arrangementerne, og pladserne gives efter først-til-mølle-princippet.


Opdateret d. 11. maj 2020

Her på siden kan du læse om nyheder fra pensionisterne i Hovedstaden og kommende udflugter og foredrag. Sæt allerede nu X i kalenderen for 2020, hvis du ønsker at deltage i fælles arrangementer med pensionisterne i BUPL Danmark.

 

  • Som noget nyt har bestyrelsen for pensionistsektionen i Hovedstaden planer om udsende nyhedsmails ind imellem, med information om bestyrelsens arbejde og nyheder, som måtte have interesse for medlemmerne.
  • Bestyrelsen er i gang med at planlægge næste års arrangementer, og du vil i begyndelsen af 2020 modtage en oversigt over årsprogrammet, på mail eller brev.
  • Du kan først tilmelde dig, når det enkelte arrangement bliver annonceret særskilt forud i en nyhedsmail og på hjemmesiden: www.bupl.hovedstaden.dk (under menupunktet – særskilt for pensionister i hovedstaden) ca. 1,5 måned før afholdelse. For medlemmer uden en mailadresse er det muligt at tilmelde sig telefonisk til BUPL Hovedstaden på telefon 3546 5750 1,5 månd før det enkelte arrangement.
  • Bestyrelsen arbejder desuden med at lave en velkomstfolder til nye pensionist- og efterlønsmedlemmer.
  • Faglige Seniorer:BUPL´s Hovedbestyrelse har, på opfordring af den afgående landsbestyrelse for pensionistsektionen, besluttet at indmelde sig/os i Faglige seniorer – fællesskab for pensionister og efterlønnere. Selvstændig organisation for fagbevægelsens medlemmer. Der er oprettet en række lokale klubber.Faglige seniorer udgiver bl.a. :- Nyhedsbrev 1 gang om ugen, med tips til seniorlivet- Seniorhåndbogen med gode råd til pensionister og efterlønnere (kan hentes digitalt)Se mere på : www.fagligsenior.dk


AFLYST – Tirsdag d. 12. maj kl. 12 -16: Fællessang og generalforsamling
Adresse: Kedelhallen, Nyelandsvej 75 A, 2000 Frederiksberg
Program :
12-13 Frokost
13-14 Fællessang under ledelse af Jon Hollesen. Jon er uddannet sangpædagog, cand. mag. I musikvidenskab og leder af skolen for sang og stemmebrug. Arbejder med individuel stemmetræning og kurser i talebrug for kor, organisationer og erhvervsliv.
Jon er sammen med pianist Mads Strandgaard drivkraften i Nørrebro Teaters Fyraftenssang, der bare er blevet større og større gennem årene.
14-14.30 Kaffepause
14.30-16 Generalforsamling for Pensionistsektionen i BUPL Hovedstaden
Dagorden :
1. Valg af dirigent
2. Beretning af bestyrelsen
3. Indkomne forslag
4. Fremtidig virksomhed
5. Valg af pensionistsektionens bestyrelse
a. Formand
b. 2 bestyrelsesmedlemmer
c. 2 suppleanter
6. Eventuelt

Tilmeld dig generalforsamlingen her (det er gratis at deltage)

Mandag d. 23. marts 2020 kl. 12 – 16 i Kedelhallen, Frederiksberg
I forbindelse med nedlæggelse af den landsdækkende Pensionistsektion i BUPL indbydes der til et kulturelt arrangement for medlemmerne øst for Storebælt med frokost, som erstatning for det tidligere annoncerede årsmøde i sept. 2019.
”Tidligere højskolelærer og – forstander Niels Ove Frederiksen vil fortælle om: ”Da lysekronen faldt ned i lagkagen”, anekdoter, historier og oplevelser fra de seneste 70 år med en underholdende personlig vinkel.
Som medlem af BUPL Hovedstaden kan du allerede nu tilmelde dig arrangementet øst for Storebælt på BUPL´s hjemmeside: www.bupl.dk/arrangementer

15. – 19. juni 2020 Midsommerkursus på Askov Højskole i samarbejde med pensionistsektionen
Læs mere om kurset og se deltaljeret program under ”Korte kurser” på www.askov-højskole.dk
Deltagerpris min. 3.800 kr.

27. – 31. august 2020 Busrejse til de Bøhmiske bjerge i det nordlige Tjekkiet med Edelskov Bus A/S.
Tilmelding til anne@edelskov.dk eller tlf. 7011 1600.
Deltagerpris min. 3.995 kr. i delt dobbeltværelse

Midsommerkursus og busrejsen vil blive annonceret på BUPl´s hjemmeside i begyndelsen af 2020.

Tirsdag d. 15. september kl. 12-16: Foredrag med Trine Ross : Cobrakunstnere med særlig vægt på deres politiske vinkler
Adresse: Kedelhallen, Nyelandsvej 75 A, 2000 Frederiksberg
Program :
12-13.30 Frokost
13.30-15.30 (med en pause på ca.15. min.) Cobrakunst bliver lidt for ofte opfatte som dekorativ og tegn på den gode smag; men for kunstnerne selv handle det om at revolutionere både kunsten og verden! Det fortæller Trine Ross meget mere om, når hun først præsenterer udvalgte Cobrakunstnere med særlig vægt på deres politiske vinkler, og derefter trækker tråde op til samtiden, hvor arven efter Cobrakunstneres politiske engagement genfindes hos kunstnere som John Kørner, Peter Carlsen og kunstnergruppen Superflex.
Tilmeldingen åbner den 3. august 2020. Arrangementet er gratis; men drikkevarer er på egen regning.

Mandag d. 7. december kl. 12 Julefrokost
Adresse: Restaurant Vita, St. Kongensgade 25, 1264 kbh. K.
Der vil blive serveret den store julebuffet:
Diverse sild, Fiskefilet, roastbeef, røget laks, graved laks, andesteg, ribbenssteg, mørbradbøf, frikadeller, leverpostej, æbleflæsk og til slut ris à la mande ( alt serveres med det korrekte tilbehør)
Tilmeldingen åbner den 23. oktober 2020. Arrangementet er gratis; men drikkevarer er på egen regning.


Mie Rix
Telefon: 35 46 57 50