Særligt for pensionister i Hovedstaden


Her på siden kan du læse om nyheder fra pensionisterne i Hovedstaden og kommende udflugter og foredrag. Tre gange om året tager vi på tur sammen og spiser en god frokost. Du skal tilmelde dig arrangementerne, og pladserne gives efter først-til-mølle-princippet.


Opdateret d. 12. maj 2021

Kære medlemmer af BUPL´s Pensionistsektion

Bestyrelsen sender Jer endnu en kærlig hilsen. Sidste gang vi skrev, måtte vi aflyse et par arrangementer i sektionen i maj. Man må sige, at det går lidt op af bakke med at arrangere store møder, da det udfordrer os, vi er over 100 personer, når vi laver et arrangement med tilmelding.

Bestyrelsen har været samlet igen her i April, og vi vil så gerne give Jer et dejligt katalog med 3 arrangementer. Det ene skal jo være den årlige Generalforsamling, her vil vi gerne at I også får et spændende foredrag. Det andet er en tur til Louisiana med foredrag og dejlig frokost. Det sidste er, traditionen tro, en hyggelig Julefrokost.

Vi regner med, at vi kan nå alle 3 arrangementer i efteråret. Vi kan bare ikke lige nu, give Jer besked på hvilke datoer vi har fastsat, fordi vi har været nødt til at aflyse så mange gange.Til August, ved vi forhåbentligt meget mere om, hvordan det går med Corona, og hvor mange vi må være til arrangementer i efteråret. Når vi ved mere, laver vi et program og sender det til Jer hurtigst muligt.

OBS DER ER ALTSÅ INGEN ENDELIGE DATOER ENDNU.

Vi er rigtig kede af, at det er på den her måde, for vi har også STOR lyst til at se Jer alle.

Mange kærlige hilsner på vegne af BUPL´s Pensionistsektion.

Jens (Leder Skt Markus Børnehus) mobil 26280659