Særligt for pensionister i Hovedstaden


Tre gange om året tager vi på tur sammen og spiser en god frokost. Du skal tilmelde dig arrangementerne, og pladserne gives efter først-til-mølle-princippet.


Opdateret d. 04. august 2020

Her på siden kan du læse om nyheder fra pensionisterne i Hovedstaden og kommende udflugter og foredrag. Sæt allerede nu X i kalenderen for 2020, hvis du ønsker at deltage i fælles arrangementer med pensionisterne i BUPL Danmark.

 

Kære medlemmer af pensionistsektionen i BUPL Hovedstaden

Bestyrelsen håber, at i er kommet igennem dette specielle forår med Corona-restriktioner uden alt for mange afsavn, selvom man i nogle tilfælde har måttet undvære sine nærmeste, måske endog måttet isolere sig p.g.a. sin sårbare situation.

Generalforsamlingen og fællessangen i maj blev som konsekvens af restriktionerne ikke gennemført, og bestyrelsen har efter grundige overvejelser besluttet at aflyse julefrokosten på restaurant Vita, da vi er bekymrede for at vi ville komme til at sidde for tæt.

Vi har desuden besluttet at flytte september arrangementet til november og slå det sammen med generalforsamlingen. Forhåbentlig er der mere ro på til den tid.


OBS: Arrangementet er flyttet til 4. november og afholdes sammen med generalforsamlingen. Foredrag med Trine Ross: Cobrakunstnere med særlig vægt på deres politiske vinkler
Adresse: Kedelhallen, Nyelandsvej 75 A, 2000 Frederiksberg
Cobrakunst bliver lidt for ofte opfatte som dekorativ og tegn på den gode smag; men for kunstnerne selv handle det om at revolutionere både kunsten og verden! Det fortæller Trine Ross meget mere om, når hun først præsenterer udvalgte Cobrakunstnere med særlig vægt på deres politiske vinkler, og derefter trækker tråde op til samtiden, hvor arven efter Cobrakunstneres politiske engagement genfindes hos kunstnere som John Kørner, Peter Carlsen og kunstnergruppen Superflex.

Onsdag d. 4. november kl. 11 til 16: Generalforsamling og foredrag I Kedelhallen, Nyelandsvej 75 A, 2000 Frederiksberg, i den store sal, så vi ikke sidder for tæt.

Program :

Kl. 11.00      Generalforsamling med dagsorden ifølge vedtægterne

Kl. 12.30 Buffet med 1 genstand (der vil blive dækket op ved flere stationer, så vi ikke står så tæt)

Kl. 14.00      Foredrag ved Trine Ross, magister i kunsthistorie m.m. : Cobrakunstnere, med særlig vægt på deres politiske vinkler.

Du tilmelder dig generalforsamlingen ved at klikke her. Medlemmer med oplyst mail adresse vil modtage en påmindelse.

For medlemmer uden mail adresse vil det være muligt at tilmelde sig telefonisk til BUPL Hovedstaden på tlf. 3546 5750.

Bestyrelsen har aftalt med BUPL Hovedstaden at evt. uforbrugte midler i indeværende år, på baggrund af den ekstraordinære situation, kan overføres til næste års budget.

Bestyrelsen glæder sig til at se jer til generalforsamlingen.


Mie Rix
Telefon: 35 46 57 50