Rådgivning af ledere i Hovedstaden


Er du leder, så er BUPL Hovedstadens ledersekretariat din særlige indgang til fagforeningen. Her får du hjælp og rådgivning med udgangspunkt i viden om ledelsesopgaven, vilkårene for ledelse og de særlige ansættelsesmæssige forhold, som du er ansat under.


Opdateret d. 07. oktober 2021

Henriette Brockdorff
Formand og politisk ansvarlig for lederområdet
35 46 57 60 hvb@bupl.dk 

 

 

 

Dan Lange
Lederrådgiver
35 46 57 66 | 23 32 32 86 dal@bupl.dk

 

 

 

 

Nynne Beuse
Lederrådgiver
35 46 57 54 | nyb@bupl.dk


I vores lederrådgivning trækker vi på fagforeningens specielle viden og ressourcer, og den hjælp, rådgivning og bistand, du får, tager udgangspunkt i dit lederarbejde.

Vi tilbyder

Rådgivning og vejledning i forhold til:

  • Samarbejdsforhold og konflikter i institutionen
  • Samarbejdet med kommune og forvaltning
  • Problemstillinger i forbindelse med institutionsændringer, sammenlægninger o.l.
  • Samarbejde med forældrebestyrelse
  • Krisehåndtering i forbindelse med afskedigelser, sygdom, etc.


Hvis du er nystartet i dit lederarbejde, eller har flyttet fagforening, fordi du har fået lederarbejde i vores område, så vil vi gerne introducere dig til fagforeningen. Derfor inviterer vi to gange om året nye ledere til et introduktionsmøde.

Til introduktionsmødet kan du møde os, som arbejder i BUPL Hovedstadens Ledersekretariat; formand Henriette Brockdorff, faglig sagsbehandler Dan Lange, jurist Nynne Beuse, og en repræsentant for det lokale lederråd.

Mødets indhold

På mødet vil vi gerne høre om dine oplevelser i dit nye lederarbejde. Hvilke problemer og udfordringer har du oplevet? Hvilke positive erfaringer har du gjort, som andre ledere kan drage nytte af? Hvordan tænker du, at du har brug for din fagforening?

På mødet vil du høre mere om, hvordan vi arbejder med lederområdet i BUPL Hovedstaden. Vi fortæller om arbejdet med dine løn- og ansættelsesvilkår, om den nye lederoverenskomst, om ledernes arbejdsmiljø og vilkårene for udøvelse af ledelse. Vi vil fortælle om, hvordan vi søger at knytte ledelse tættere til professionen med introduktionen af begrebet ’pædagogfaglig ledelse’.

Tilmelding

Ønsker du at deltage i et introduktionsmøde, så tilmeld dig hos Nynne Beuse via MinSide.

Velkomstmappe til nye ledere

Nye ledere i BUPL Hovedstaden modtager en velkomstmappe, der beskriver, hvad sekretariatet for ledere kan rådgive om.


billeder er på vej…