Kandidater til lederbestyrelsen


NB: Det stigende smittetryk og de omskiftelige retningslinjer gør, at BUPL Fyns lederbestyrelse inviterer til digitalt årsmøde for ledere tirsdag den 10. november 2020 fra kl. 16.30-18.00. Du kan tilmelde dig og lære mere om årsmødet her Her kan du læse om de kandidater, der stiller op til lederbestyrelsen.


Opdateret d. 03. november 2020

NB: Det stigende smittetryk og de omskiftelige retningslinjer gør, at BUPL Fyns lederbestyrelse inviterer til digitalt årsmøde for ledere tirsdag den 10. november 2020 fra kl. 16.30-18.00. Du kan tilmelde dig og lære mere om årsmødet her

Her kan du læse om de kandidater, der stiller op til lederbestyrelsen.

Hvem er jeg:
Mit navn er Peter Slifsgaard, 49 år gammel. Jeg er ansat som distriktsleder på 0-6 års området i Kerteminde Kommune, hvor specialområdet (§32) og noget af dagplejen sorterer under mit distrikt.

Jeg har igennem mange år interesseret mig meget for det fagpolitisk arbejde uden direkte at være involveret i arbejdet. Med mere tid og lyst ser jeg nu en mulighed for at stille op til lederbestyrelsen på Fyn. Jeg har været leder i 18 år, heraf cirka 15 år på Langeland, hvor jeg fungerede som dagplejeleder, børnehaveleder, SFO- og klubleder, asylleder for 3-13-årige og som stedfortræder for skolelederen på Langeland.

I 2001 blev jeg uddannet pædagog. Inden da var jeg både pædagogmedhjælper, omsorgsmedhjælper og lærervikar og har dermed arbejdet i faget i knap 30 år.

Hvad er min motivation for at stille op til lederbestyrelsen:
Som leder er jeg i disse år meget optaget af børns læring og udvikling i 0-6-års-alderen. Desuden har jeg beskæftiget mig meget med et inkluderende og sammenhængende læringsmiljøer, fordi jeg finder dette emne relevant i alle pædagogiske sammenhænge. Ligesom resten af dagtilbudsverdenen er jeg også optaget af den nye dagtilbudsreform og implementeringen af denne.

Jeg er proaktiv i forhold til digitaliseringen dels hvad angår dokumentationen af den pædagogiske praksis, dels hvordan vi optager digitale værktøjer i praksis.

Derudover prioriterer jeg gode arbejdsvilkår samt det gode psykiske arbejdsmiljø for både medarbejdere og ledere.