BUPL Fyn tilbyder


Som medlem kan du blandt andet få rådgivning, vejledning og juridisk hjælp. Og du kan hvert år deltage i en række arrangementer og kurser – på Fyn og i resten af landet – som alle er målrettet pædagoger.


Opdateret d. 20 december, 2021

 

Kig på listen og find det, du har brug for. Hvis du ikke finder det, du har brug for, er du velkommen til at kontakte os.

Som medlem af BUPL kan du deltage i BUPL Fyns mange aktiviteter, der inspirerer og støtter dig i din faglige identitet og argumentation.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Fyraftensmøder
  • Konferencer
  • Kurser
  • Temadage

Få overblik over BUPL-arrangementer på Fyn

 


I åbningstiden har vi altid telefonrådgivere klar ved telefonerne:

Mandag – torsdag kl. 9-15
Fredag kl. 9-14

De kan svare på rigtig mange spørgsmål og desuden skabe kontakt til den rette konsulent eller sagsbehandler ved behov.

Når du henvender dig til BUPL for at få rådgivning eller for at få svar på et konkret spørgsmål, registrerer vi de faktaoplysninger du giver os. Det giver os mulighed for at give dig den fagligt bedste rådgivning. Vi har tavshedspligt!

Ring på 35 46 58 30, hvis du ønsker telefonrådgivning.

Læs mere om vores aktuelle åbningstider

BUPL Fyn indgår i fælles telefonrådgivning med BUPL Sydjylland og BUPL Østjylland.

Telefonrådgiverteamet:

Peter Flindt
medlemsrådgiver
pfl@bupl.dk

Dorthe Storm
medlemsrådgiver
drs@bupl.dk

Sandra Kusk
medlemsrådgiver
sku@bupl.dk

 

 


Har du brug for hjælp og inspiration til din jobsøgning?

Så ring på 35 46 58 30. Vores telefonrådgivere kan hjælpe dig videre.

Er du ledig? Så er der hjælp at hente i BUPL’s a-kasse – Du finder mere info på a-kassens hjemmeside

 

Skærp din pædagogfaglige profil

Modtagerne af din ansøgning, har brug for at kunne se hvad du kan og ved. De er som regel også optaget af hvilke værdier du står for, og vil kunne kendes på.

Desuden har de brug for at kunne gennemskue hvordan dit pædagogiske afsæt spiller sammen med de opgaver, der er i institutionen, som du søger job i.

I BUPL Fyn kan du få sparring og vejledning til at skrive så din pædagogfaglighed træder tydeligt frem i din ansøgning.

Du bestemmer selv om du vil have vejledning til ansøgningen telefonisk, eller ved personligt fremmøde i BUPL Fyn.

Skriv gennem Min side til apo@bupl.dk  Så ser vi på hvilken vejledning du foretrækker, og hvornår det passer dig at modtage vejledning.


BUPL tilbyder gratis karriererådgivning til pædagoger, som er medlem af BUPL.

Står du ved en professionel skillevej, hvor du måske er blevet fyret, ramt af sygdom eller ‘bare’ har behov for udvikling og forandring, så tilbyder BUPL telefoniske karrieresamtaler med en medarbejder med indsigt i pædagogprofessionen.

Formålet med samtalerne er, at hjælpe dig med at få sorteret og prioriteret i dine tanker og ønsker omkring dit arbejdsliv.

Rådgivningen tilbyder telefonisk, individuel, og fortrolig sparring. Det kan være du har brug for coaching eller ny viden om dine efter- og videreuddannelsesmuligheder. Måske er det nye arbejdsmuligheder inden for faget, der skal vendes. Intentionen er, at du efter samtalen har fået nye ideer, håb og en plan at arbejde videre med. Efter den telefoniske karriererådgivning modtager du en skriftlig opsamling tilsendt via Min Side.

Kontakt BUPL’s karriererådgivning: 35 46 56 18 eller 35 46 56 28

 

 


Vi tilbyder ledere rådgivning, vejledning, coaching eller sparring om virket som leder. Og naturligvis også rådgivning i forbindelse med løn, normering og arbejdstid.

Se BUPL Fyns tilbud til ledere.


Ser din lønseddel ud, som den skal?

Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at få et løntjek i din fagforening.

Kontakt vores telefonrådgivere på 35 46 58 30. De formidler kontakt til den fagkonsulent, der kan tjekke din lønseddel sammen med dig, så I sammen kan få styr på, om du får den rigtige løn, ferie, pension mv.

Dit lønniveau er et resultat af overenskomsterne i Danmark. Og fordi BUPL bærer OK-mærket, ved vi, om din lønseddel ser ud, som den skal. Vi har særligt indblik i dit fag og din branche. Og vi kender detaljerne om, hvordan din løn, dine tillæg og opsparing til ferie og pension hænger sammen.Skal du til tjenstlig samtale? Og vil du gerne have din fagforening med som bisidder? Så kontakt vores telefonrådgivere på 35 46 58 30. De formidler kontakten til den rigtige konsulent eller sagsbehandler.

Husk også altid at tage kontakt til din lokale tillidsrepræsentant eller fællestillidsrepræsentant. Hvis du ikke ved, hvem din tillidsrepræsentant er, kan din fællestillidsrepræsentant hjælpe dig.


Har du en glad sangstemme? Og har du lyst til at blive en del af BUPL Fyns sangkor Magenta? Så er du mere end velkommen.

Vi mødes i en sjov og afslappende stemning, men arbejder seriøst med vores sange. Vi har stor lyst til at optræde med vores numre, så vi har et mål at arbejde frem mod. Vi er enige om, at det forpligter os til at komme til øveaftenerne, for kun herved sikrer vi, at sangene sidder lige i skabet.

Korleder

Jette Holk Hansen, der er uddannet musikpædagog fra konservatoriet.

Se Jettes mål med Magenta

 

Pris

For medlemmer af BUPL er det er gratis at synge i koret.

Vil du vide mere?

Så kontakt Anne Apollo på 23 42 15 90 eller apo@bupl.dk