Samarbejdspartnere – BUPL Århus


BUPL Århus samarbejder med fagforeninger, foreninger og organisationer


Opdateret d. 03. februar 2020

Pædagogstuderendes Landssammenslutning (PLS)

PLS er en studiepolitisk organisation, hvis overordnede mål er at sikre de pædagogstuderende de bedst mulige studie- og arbejdsforhold. PLS arbejder med at samle de pædagogstuderende og sikre dem information om deres seminarier og om nye tiltag på pædagoguddannelsen. PLS søger at påvirke pædagoguddannelsen, så den udvikler sig i takt med de studerendes krav og ønsker.

Århus Forældreorganisation

BUPL Århus samarbejder med Århus Forældreorganisation, som er en interesseorganisation for forældre med børn i SFO, dagpleje og daginstitutioner. Forældreorganisationen har ca. 90 % af alle institutioner og SFO’er som medlemmer.

Pensionister og seniorer

Pensionistgruppen er for efterlønsmodtagere og pensionerede pædagoger og klubfolk i BUPL Århus og BUPL Østjylland. Gruppen tilbyder møder, udflugter, foredrag, udstillinger og socialt samvær.

Den Kommunale Fællesrepræsentation (DKF)

DKF er en paraplyorganisation for offentligt ansatte med 14 tilsluttede organisationer. DKF blev stiftet i 1917, og har siden da, repræsenteret de kommunalt ansatte i Aarhus kommune. DKF har organiseret sig med et formandskab og et forretningsudvalg. Formand er, Jesper Skorstensgaard, Århus Lærerforening og sekretariatet varetages af Lærerforeningen, tlf. nr. 8613 0388

Museumsforeningen

Foreningens formå er at indsamle, analysere og formidle kendskabet til børns liv i daginstitutioner i Aarhus.

Internationalt samarbejde

BUPL Århus har gennem en længere årrække opbygget en lang række kontakter til pædagogiske miljøer i andre lande. Ofte får vi besøg fra udlandet, der ønsker at stifte førstehånds bekendtskab med de særlige danske forhold, og gennem årene har det også resulteret i en lang række studieture for medlemmer til de øvrige europæiske lande.