Job i BUPL Århus


Er du en erfaren og serviceminded person, som kan lave mad og tilrettelægge mødeforplejning, så er du måske BUPL-husets nye medarbejder?


Opdateret d. 06. oktober 2021

Køkkenservicemedarbejder
BUPL
Indrykket 24. september 2021

BUPL-huset, beliggende Kystvejen 17, 8000 Aarhus C og som vil være din kommende arbejdsplads, rummer fagforeningskontorer og kursuslokaler for pædagogerne i Aarhus og Østjylland. Vi er 40 medarbejdere, som arbejder for 10.000 medlemmer.

Vi søger pr. 1. november eller snarest derefter en køkkenservicemedarbejder 25 timer ugentligt. Mødeaktiviteterne i huset varierer over året. Vi forudsætter derfor, at du kan være fleksibel i tilrettelæggelsen af dit arbejde i forhold til mødeaktiviteterne. Du arbejder på årsnorm, hvilket betyder, at det ugentlige timetal varierer og ofte overstiger 25 timer. Du holder fri ved pauser i mødeaktiviteter, eksempelvis om sommeren og i skolernes ferieuger. Arbejdstiden er hovedsageligt placeret i dagtimerne, men arbejde i aftentimer kan undtagelsesvist forekomme.

Stillingens indhold
Opgaverne i huset består i madlavning, klargøring og afvikling af forplejning til vores møder og kurser i fagforeningen. Du arbejder alene i køkkenet i hverdagen og skal selvstændigt vurdere, hvornår der skal bestilles mad udefra, og hvornår du selv skal lave mad. Du skal kunne lave mindre anretninger og få det der serveres til at tage sig lækkert og indbydende ud. Efter møderne skal der ryddes op, køkkenet rengøres, og ved lav aktivitet i køkkenet, løser du andre forefaldende opgaver, eksempelvis oprydning og rengøring i mødelokalerne.

Vi forventer at du
er et åbent, venligt og omgængeligt menneske med evne til at hygge omkring dine medmennesker.
er god til at lave mad og spændende mødeforplejning.
kan foretage indkøb, lave og holde et mødebudget, og har generelt et godt overblik over dine opgaver.
kan planlægge, så alle oplever, at der altid er styr på mødeforplejning og mødeafvikling.
har et naturligt værtsgen og formår at gøre det hjemligt, når fagforeningen afholder kurser og møder, og du er klar med hjælp, når der er brug for det.
har en køkkenmæssig uddannelsesbaggrund eller en solid og bred køkken- og serviceerfaring.
trives med at arbejde alene.
har indgående kendskab til fødevarer og madfremstilling og har hygiejnebevis.
er i stand til selvstændigt at strukturere og prioritere opgaverne og din egen tid.
kan håndtere elektroniske bestillingssystemer.
sætter pris på gode samarbejdsrelationer med de øvrige kolleger i BUPL.
er klar på en hverdag med fart på, hvor to dage ikke er ens.
Vi tilbyder
et spændende job i et fagforeningshus.
interessante arbejdsopgaver med mange udviklingsmuligheder.
væsentlig indflydelse på egen hverdag.
oplæring i vores IT-systemer.
gode kolleger.
Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 25 timer, og aflønning følger den overenskomst, vi har med det område, du er uddannet indenfor. Yderligere oplysninger om BUPL som organisation og arbejdsplads kan findes på www.bupl.dk. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Sanne Bjørn på 2713 4440.

Ansøgning
Send din ansøgning til BUPL via e-mail aarhus@bupl.dk senest onsdag den 13. oktober 2021 kl. 10.00 mærket “køkkenservicemedarbejder”.

Der er planlagt ansættelsessamtaler onsdag i uge 43.

BUPL-huset drives af to lokale BUPL fagforeninger, BUPL er pædagogernes fagforening. Vores formål er at fremme de bedst mulige betingelser for pædagogerne og udøvelse af pædagogprofessionen, og vi varetager omkring 10.000 østjyske pædagogers og pædagogfaglige lederes interesser. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder, religion og etnicitet til at søge stillingen. Se mere om fagforeningen på https://bupl.dk/bupl-lokalt/bupl-aarhus/ og https://bupl.dk/

Jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/416508/koekkenservicemedarbejder