Tilbage til stillingsannoncer

Børnehuset Sundby Algård søger pædagog el. sporskiftepædagog til børnehaven gerne med teamkoordinatorfunktion 

Er du uddannet pædagog eller sporskiftepædagog, der brænder for det pædagogiske fag og som eventuelt overvejer en teamlederfunktion? Vil du bidrage til arbejdet med gode relationer og anerkendelse på alle niveauer? Og kan du sætte dig selv i spil i sjove aktiviteter, der skaber inddragelse, nysgerrighed, glæde og læring?

Så søg stilling som pædagog hos os i Sundby Algård på Amager i nærheden af fodboldbaner, besøgsbondegård, Amager Fælled og Vestamager.

Pædagogiske rutiner, spontanitet og fordybelse

Du bliver del af en hverdag, hvor der både er faste pædagogiske rutiner og plads til spontanitet, fordybelse og engagement.

Du kommer til at arbejde med temaer, hvor vi i en periode går i dybden med et emne. Du kan være impulsiv og tænke ud af boksen, og du kan bidrage til arbejdet med ugeplaner og struktur. Du bliver en del af arbejdet med Fri for Mobberi, hvor vi sammen sætter særlig fokus på den gode relation og tilrettelæggelsen af en pædagogik, hvor alle børn har mindst én god ven.

Du kommer til at bidrage til et anerkendende og udviklende personalesamarbejde. Hvis du har kompetencer og mod på det, så kan stillingen eventuelt kombineres med en teamkoordinatorfunktion, hvor du har opgaver inden for skemalægning og koordinering. Det er dog ikke en forudsætning for at søge stillingen.

Forventninger til dig

Du er uddannet pædagog eller sporskiftepædagog. Du har et børne- og menneskesyn, der vægter det fælles ansvar, og hvor pædagogikken og det kollegiale samarbejde bygger på etablering af gode relationer. Hvor man passer på hinanden, har opmærksomhed på hinanden og vægter den gode tone indbyrdes mellem børnene, mellem kolleger og i partnerskabet med forældrene.

Du håndterer uenigheder på en ordentlig og respektfuld måde. Du har et positivt forhold til andre mennesker, hvor du ser kompetencer frem for at lede efter fejl. Du er åben og vil altid gerne blive dygtigere og lære mere.

Du møder børn, forældre og kollegaer med et åbent sind og har positive forventninger til dagen. Du kan bevare det gode humør, også når der er travlt. Du er stabil og pligtopfyldende og kan forvente det samme af dine kolleger. Du er god til at udtrykke dig mundtligt og skriftligt og prioriterer faglig viden og argumentation. Du kan dække op til leg og sætte leg i gang, og du må gerne have noget, som du brænder særligt for, hvor du er med til at få børnenes kompetencer i spil på nye måder.

Du vægter sjove og spændende dage, hvor du bidrager fx til en måneds affaldsindsamlingsprojekt, hvor vi går i dybden, og hvor opfindsomheden får frit løb. Du tør sætte dig selv i spil og lave gakkede ting fx rolleleg eller teater. Du prioriterer at være i børnehøjde med gode samspil, lege og samtaler, og at inddrage børnene i medbestemmelse, planlægning og aktiviteter som fx at planlægge en MGP-fest eller EM-aktiviteter.                                                                            

Lidt om os og hvad vi kan tilbyde dig

Vi er en integreret institution med fire vuggestuegrupper, tre børnehavegrupper og en basisgruppe. Vi har meget samarbejde på tværs. Alle børnehavens stuer har mere end et rum samt direkte udgang til legeplads. Vi har flere mindre rum, blandt andet kreativt rum og tumlerum samt to Christianiacykler og flere turvogne. Vi har køkkenhaver, kompost, måltidsprojekt, affaldsindsamling og fokus på bæredygtighed.

Vi har en kollegagruppe, hvor vi brænder for det, vi gør. Der er en god tone, vi er glade for at arbejde sammen, og så afholder vi gode sociale arrangementer.

Du vil få plads til at udvikle dine ideer, opleve medbestemmelse og blive hørt. Du vil blive del af en personalegruppe med fokus på faglighed, hvor alle medarbejdere møder børnene med anerkendelse, nærvær og fokus på den trygge relation. Vi har en meget engageret forældregruppe, der bakker op om institutionen og det pædagogiske arbejde.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fastansættelse på 32-37 timer om ugen. Tiltrædelse den 1. april 2023 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om os, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Anne-Mette Skyte på 3112 3674, eller leder Eva Kirstine Boserup på 3258 7905. Du har mulighed for at aftale et besøg.

Læs mere her, hvis du er interesseret i sporskiftepædagog: Meritpædagog som sporskifte - Københavns Professionshøjskole (kp.dk)

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og eventuelt uddannelsesbevis.

Vi indhenter referencer samt straffe- og børneattest som led i ansættelsesprocessen.

Søg via linket senest fredag den 31. marts 2023

Venlig hilsen 
Københavns Kommune
 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.