I denne episode af Børn&Unge Podcast kan du komme med til Børnehuset Spirebakken i Roskilde, hvor pædagogerne har arbejdet med de magiske øjeblikke i hverdagen. Du kan også møde forskeren bag projektet.

Opdateret d. 28. maj 2020

Af: Mikkel Prytz (journalist), Modelfoto: Colourbox

Det banker på døren til Rødderne. Ind kommer en pædagog, og i hænderne har hun en æske af guld. Alle børn kigger op. Hvad er der mon i æsken?

Sådan ser et af øjeblikkene ud fra aktionsforskningsprojektet ‘Magien ind i dagtilbuddet’, hvor pædagoger og forskere sammen har skullet arbejde med at skabe magi i hverdagen. For det skal være sjovt at være i børnehave. Både for børn og voksne.

Kom med til Børnehuset Spirebakken i Roskilde og hør docent Merete Cornét Sørensen fra Professionshøjskolen Absalon fortælle om projektet – og om de mange positive sidegevinster, der har været undervejs.

Hør podcasten ved at klikke på afspilleren nedenfor – eller find Børn&Unge Podcast i din podcast-app og abonnér på nyt indhold, så du ikke går glip af nyt om forskning, viden og praksis på det pædagogiske område.