I denne episode af Børn&Unge Podcast tager vi dig med til en konference, hvor en række oplægsholdere fra ind- og udland tager leg ganske alvorligt. Du kan høre to af dem give deres bud på, hvad der er vigtigt for fremtidens leg. Mød bl.a. Helle Marie Skovbjerg og Paul Harris.

Opdateret d. 23. januar 2019

Af: Rikke Bergquist, Modelfoto: Colourbox

Leg blev taget ganske alvorligt, da Danmarks Institut for Pædagogik og Undervisning, DPU sammen med Interacting Minds Center åbnede dørene til konferencen ’Fremtidens Leg’, i Emdrup i København. En af de i alt 14 oplægsholdere var den internationalt anerkendte professor fra Harvards fakultet for pædagogik Paul Harris. I denne episode af Børn & Unge Podcast kan du høre, hvad han mener, børn lærer af at have det sjovt – og hvad voksne så kan lære af det.

Du kan også høre, hvad Danmarks første professor i leg, Helle Marie Skovbjerg, mener, teknologi kan tilføje den pædagogiske praksis i fremtiden. Og så kan du møde nogle af dem, der sad på tilskuerrækkerne og sugede viden til sig.

Klik i boksen ovenover for at høre udsendelsen via Soundcloud – eller søg efter Børn&Unge Podcast i din foretrukne podcast-app til mobilen eller tabletten.

Her finder du Børn&Unge Podcast i iTunes