Log ind

ARRANGEMENTER

MidtVestjylland: Skærp dine ledelseskompetencer – workshop for ledere II


Har du dage, hvor du kommer i tvivl om, hvad det er, du kan som leder. Overvejer du nye udfordringer. Eller har du bare lyst til at blive klogere på dine værdier og kompetencer. - Så er denne workshop noget for dig.


På workshoppen vil du få præsenteret forskellige metoder og øvelser til at kortlægge dine ledelseskompetencer, du får mulighed for at sparre med andre ledere, og du går hjem med første udkast til din egen kompetenceprofil.

I forlængelse af workshoppen er der en individuel JTI-profil (Jungiansk Type Index), som er et værktøj til at arbejde med selvindsigt og egne værdier i ledelse. Der er efterfølgende en individuel sparringssamtale, hvor din profil uddybes i forhold til ledelse og kobles til din kompetenceprofil. Samtalen varer ca. 1 time, og foregår på BUPL-kontoret i Holstebro. Sparringssamtalerne foregår fra den 6. – 8. oktober, og har en varighed af ca. 1 time.

Samlet vil du efter forløbet have en skarp individuel kompetenceprofil.

 

Oplægsholder

Nadia Halkjær Jensen, karriererådgiver for ledere i BUPL.

 

Målgruppe

Alle medlemmer, der arbejder med ledelse.

Workshoppen har plads til 18 deltagere. Skulle der blive fyldt op, vil du ved tilmelding komme på venteliste.

 

Forplejning

Der er fuldforplejning på dagen.

Har du bemærkninger, fx til forplejningen, bedes du skrive dette i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Tid og sted

 • Torsdag den 10. september 2020
 • Kl.09.00 - 15.00
 • BUPL Midtvestjylland, Stationsvej 8a, Holstebro, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 1. september 2020 23:55.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-09-10 09:00:00 2020-09-10 15:00:00 Europe/Copenhagen MidtVestjylland: Skærp dine ledelseskompetencer – workshop for ledere II Har du dage, hvor du kommer i tvivl om, hvad det er, du kan som leder. Overvejer du nye udfordringer. Eller har du bare lyst til at blive klogere på dine værdier og kompetencer. - Så er denne workshop noget for dig. BUPL Midtvestjylland, Stationsvej 8a, Holstebro, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte professionsmedarbejder Marlene Gram Berthelsen, mrm@bupl.dk, eller faglig sekretær Jonna Uhre, jpu@bupl.dk.