Log ind

ARRANGEMENTER

Workshop for ledere – tydeliggør dine ledelseskompetencer


Som leder skal du matche et højt forandringstempo, bygge bro mellem kulturer og være en rollemodel for medarbejderne. Du skal søge indflydelse, uddelegere og bruge din følelsesmæssige intelligens. Opgaverne og kravene til lederne er mange, og for at lykkedes som leder forudsætter det en bred vifte af personlige og faglige kompetencer.


Formål:

Karriererådgiver i BUPL Nadia Halkjær Jensen præsenterer metoder og øvelser der danner ramme for at du kan reflektere over dine styrkesider og formulere dem som kompetencer ind i en kompetenceprofil. Med kompetenceprofilen i hånden står du stærkt, når du skal videreformidle dine styrker og udviklingsmål som leder. Både internt i egen organisation og i relation til øvrige samarbejdspartnere og interessenter.

Som deltager i workshoppen får du mulighed for at lave aftale om udarbejdelse af individuel JTI-profil (Jungiansk Type Index) – et værktøj til at arbejde med selvindsigt og egne værdier i ledelse. Individuel og fortrolig sparringssamtale på ca. 1½ time aftales med Nadia, hvor din JTI-profil uddybes og kobles til din kompetenceprofil. Aftale om den opfølgende samtale laves på workshoppen, og samtalen afvikles digitalt.

Nadia Halkjær Jensen

Nadia er karriererådgiver for ledermedlemmer i BUPL. Hun er uddannet kandidat i offentlig administration og bachelor i pædagogik, samt certificeret coach. Nadia har erfaring med karriererådgivning af ledere og stor viden om udfordringer og kompleksitet

På denne workshop arbejder vi med at tydeliggøre dine ledelseskompetencer og arbejder med din individuelle udvikling som leder.

Tid: 27. januar kl. 09.00 – 15.00

Sted: BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst

Underviser: Nadia Halkjær Jensen, BUPL.

Tovholder: Sine Dahl Carlsen, BUPL Nordjylland

 

 

Tid og sted

 • Torsdag den 27. januar 2022
 • Kl.09.00 - 15.00
 • BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 20. januar 2022 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-01-27 09:00:00 2022-01-27 15:00:00 Europe/Copenhagen Workshop for ledere – tydeliggør dine ledelseskompetencer Som leder skal du matche et højt forandringstempo, bygge bro mellem kulturer og være en rollemodel for medarbejderne. Du skal søge indflydelse, uddelegere og bruge din følelsesmæssige intelligens. Opgaverne og kravene til lederne er mange, og for at lykkedes som leder forudsætter det en bred vifte af personlige og faglige kompetencer. BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst BUPL

  Spørgsmål

  Sine Dahl Carlsen

  Ledersagsbehandler

  E-mail: sda@bupl.dk

  BUPL Nordjylland