Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST: Workshop for ledere: Kend dine ledelseskompetencer


Vil du skærpe din bevidsthed om egne ledelseskompetencer og værdier? Så kom til workshop for ledere og få hjælp til at udforme din personlige kompetenceprofil.


OBS. Arrangementet er desværre aflyst pga. covid-19

Hvornår: 5. november 2020 kl. 10.30-15.30

Hvor: BUPL Sydjylland, Gejlhavegård 14b, 6000 Kolding


Denne workshop sætter fokus på at kende sine styrker og kompetencer i ledelse. At blive mere reflekteret over, hvad man særligt er god til i ledelse og formulere det som kompetencer ind i en lederkompetenceprofil.

En skarp kompetenceprofil kan både bruges i det job, man er i, og kan benyttes som et fundament til at søge videre i arbejdslivet.

Workshop med øvelser og sparring

Det er en arbejdsworkshop, hvor lederne gennem øvelser og oplæg kortlægger egne ledelseskompetencer. Undervejs er der sparring med andre ledere, og hver leder går hjem med første udkast til egen kompetenceprofil.

Underviser: Nadia Halkjær Jensen, karriererådgiver for ledere i BUPL.

Workshoppen bliver fulgt op af en telefonisk individuel samtale med Nadia Halkjær Jensen, så den enkelte får kvalificeret lederkompetenceprofilen yderligere. Tidspunkt for samtalen er fleksibelt.

På workshoppen er der frokost og eftermiddagskaffe.

Om underviseren

Nadia Halkjær Jensen er karriererådgiver for ledermedlemmer i BUPL. Hun er uddannet kandidat i offentlig administration og har en bachelor i pædagogik og er certificeret coach. Nadia har stor viden om udfordringer og kompleksitet i offentlig ledelse og har rådgivet mere end 300 pædagogfaglige ledere.

Tid og sted

 • Torsdag den 5. november 2020
 • Kl.10.30 - 15.30
 • Bupl Sydjylland, Gejlhavegård 14B, 6000 Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 29. oktober 2020 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-11-05 10:30:00 2020-11-05 15:30:00 Europe/Copenhagen AFLYST: Workshop for ledere: Kend dine ledelseskompetencer Vil du skærpe din bevidsthed om egne ledelseskompetencer og værdier? Så kom til workshop for ledere og få hjælp til at udforme din personlige kompetenceprofil. Bupl Sydjylland, Gejlhavegård 14B, 6000 Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Spørgsmål om workshoppen:

  Spørgsmål vedr. indhold: Nadia Halkjær Jensen, karriererådgiver – ledelse
  nhj@bupl.dk

  Spørgsmål vedr. det praktiske: Jonna Jul Gudmundsen, formand BUPL Sydjylland
  joj@bupl.dk