Log ind

ARRANGEMENTER

Workshop for ledere: Få dit ledelsesteam til at shine


Bliv udfordret på vanetænkning og inspireret til nye ledelsesformer med fokus på kurs, koordinering og commitment. På workshoppen her bliver du præsenteret for helt nye måder at tænke på ledelse og ledelsesteam.


Vi følger op på succesen fra tidligere og sætter igen fokus på ledelse af dit ledelsesteam.

For de fleste ledere af ledere fylder det meget at få et fortravlet ledelsesteam til at arbejde smidigt sammen, have blik for helheden og fodslag i det fælles ledelsesarbejde.

Det er et vanskeligt og dilemmafyldt ledelsesarbejde, hvor du som leder af ledere ofte står alene.

Det er også et afgørende stykke arbejde, fordi ledelsesteamet er din bedste (og ofte eneste) mulighed for at skabe pædagogisk sammenhæng på tværs af institutionen. Det er vigtigt at udnytte ressourcerne optimalt, skabe trivsel blandt lederne og løse store udfordringer ved fælles hjælp.

Når det lykkes, spreder energi, ansvarlighed og handlekraft sig som ringe i vandet.

 

På seminaret får du input til:
 • hvordan I kan arbejde med jeres fælles opgaver, spare tid for hinanden og få sat flere ledelseskræfter i spil.
 • hvordan tænkningen om snitflader spolerer teamets evne til at tænke i helheder, og hvad du kan gøre i stedet.
 • hvordan du helt konkret kan bryde mønstret med alt for mange punkter på jeres dagsorden til ledermøderne.
 • hvordan du skaber mere dynamik og fordybelse i arbejdet.

Dagen bliver til i en livfuld blanding af oplæg, refleksion og dialog. Vær forberedt på at blive udfordret på vanetænkning, blive inspireret og deltage med din egen erfaring.

Til oplæggets centrale pointer er der medfølgende værktøjer og modeller, du kan anvende direkte i dit arbejde med din egen ledergruppe.

 

Målgruppe:

Ledere af ledere.

 

Om oplægsholderen:

Birgitte Kurup har som chefkonsulent og partner i UKON arbejdet med udviklingen af hundredvis af ledergrupper i regioner og kommuner, på universiteter samt i private organisationer. Hun har solid erfaring med leder- og organisationsudvikling inden for børne- og ungeområdet fra bl.a. Fredericia, Herning, Odense, Fåborg, Århus og Syddjurs kommuner.

Seminaret og Birgitte Kurups praksis er bl.a. funderet i Marianne Livijns ph.d. om organisationsdesign, Morten Fogsgaards forskning om ledelse på tværs af organisationer og Anders Trillingsgaards bog: ”Ledelsesteamet gentænkt”.

Bogen fik seks ud af seks stjerner i Jyllands-Posten. Om bogen skrev Alfred Josefsen:

“Ledelsesteamet gentænkt sætter en ny dagsorden for ledelse i grupper. Dels udfoldes et flot vokabularium, dels opstilles en struktureret og anvendelig model for udvikling i mange forskellige faser, dimensioner og perspektiver, og dels skabes mange flere nuancer omkring ledelsesgrupperne, end hvad vi normalt tænker på.”

Tid og sted

 • Mandag den 30. august 2021
 • Kl.09.00 - 15.30
 • Bupl Sydjylland, Gejlhavegård 14B, Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 22. august 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-08-30 09:00:00 2021-08-30 15:30:00 Europe/Copenhagen Workshop for ledere: Få dit ledelsesteam til at shine Bliv udfordret på vanetænkning og inspireret til nye ledelsesformer med fokus på kurs, koordinering og commitment. På workshoppen her bliver du præsenteret for helt nye måder at tænke på ledelse og ledelsesteam. Bupl Sydjylland, Gejlhavegård 14B, Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  For spørgsmål om indhold:
  Bettina Steen Schöer, UKON,
  bs@ukon.dk

  For spørgsmål om tilmelding:
  Rikke Anette Hille, BUPL Sydjylland,
  rah@bupl.dk