Log ind

ARRANGEMENTER

Working poor road trip


Fyraftensmøde


Med Fotograf Søren Zeut og journalist Peter Rasmussen

Foråret bød på en spændt arbejdsmarkedspolitisk situation. Parterne i OK forhandlingerne gav på forskellig vis udtryk for at “Den danske model” er out datet. Men hvordan står det til, hvis vi kigger rundt i Europa, hvor overenskomster og ansættelser bliver reguleret af helt andre mekanismer?

Søren og Peter tager jer med på en visuel rejse til et Europa i forandring. Med fotos, videoer, fortællinger og fakta og lægger op til en debat om, hvor Danmark og resten af kontinentet bevæger sig hen.

I løbet af de seneste 10 år er der opstået en ny gruppe arbejdere i Europa: The Working Poor. Hundredvis af food banks er skudt op, og millioner af arbejdere og arbejdsløse står i kø for at få madvarer.

Arbejdsmarkedet er blevet mere usikkert. Antallet af fleksible ansættelser, vikar-jobs og midlertidige kontrakter er eksploderet. Samtidig bliver der skåret i understøttelse og pension i hele Europa. Også i Danmark banker fattigdommen på, og antallet af lavtlønsjobs stiger.

Tilsammen betyder det, at vi for første gang siden 2. verdenskrig ser en generation vokse op med færre rettigheder end deres forældre.

En aften med fakta, underholdning og debat.
Hvorfor ser vi den udvikling? Og hvad gør vi ved det?

 

 

 

 

Tid og sted

 • Tirsdag den 4. september 2018
 • Kl.18.00 - 20.30
 • BUPL Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund Fyn, Bornholmsgade, Odense C, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 24. august 2018 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-09-04 18:00:00 2018-09-04 20:30:00 Europe/Copenhagen Working poor road trip Fyraftensmøde BUPL Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund Fyn, Bornholmsgade, Odense C, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Anne Apollo

  e-mail: apo@bupl.dk