Log ind

ARRANGEMENTER

Webinar: Sæt fritidspædagogik på dagsordenen (Sydjylland)


Deltag i webinar om fritidspædagogik og få viden og inspiration til, hvordan vi sammen løfter området og får sat fritidspædagogikken højere op på dagsordenen.


Fritidspædagogiske tilbud er afgørende for børn og unges trivsel og udvikling og en vigtig brik i at skabe fællesskaber på tværs af alderstrin. Netop gennem fællesskaber og inddragende aktiviteter er fritidspædagogiske tilbud med til at skabe sammenhæng, styrke børn og unges almene dannelse og støtte dem i at blive til nogen – og ikke blot noget.

Derfor skal vi have fritidspædagogikken højere op på dagsordenen.

På dette webinar sætter vi fokus på, hvordan vi kan højne professionen og gøre fritidsområdet mere attraktivt. Desuden tager vi en dialog om, hvordan vi får sat fritidspædagogikken på den politiske dagsorden, blandt andet op mod efterårets kommunalvalg.

 

Oplægsholdere:


Lars Søgaard
, BUPL, medlem af forretningsudvalget

”Vi ved, at et godt børne- og ungeliv kræver gode fritidsinstitutioner af høj kvalitet, hvor fritidspædagogikken blomstrer og er forankret hos både pædagogerne og lederne. Samtidig er det en realitet, at fritidsområdet gennem en lang årrække har været præget af kontinuerlige besparelser og generelle forringelser,” siger Lars Søgaard.

Med sit oplæg sætter han fokus på, hvordan vi ved det forestående kommunalvalg har en reel mulighed for at præge den politiske dagsorden med et stærkt fokus på fritidsområdet. På den måde kan vi værne om børn og unges fritid ved at sikre kvaliteten i fritidsinstitutionerne.

 

Michael Madsen, SFO-afdelingsleder og meningsdanner

”SFO’erne er den platform, som børnene står og lærer på, før de hopper videre i deres liv. Som pædagogiske rollemodeller skal vi give dem noget positivt med i livet fra alle deres platforme,” siger Michael Madsen.

I sit oplæg vil han bl.a. tale om:

 • Hvordan han bruger fritidspædagogik i praksis
 • Hvordan vi i fællesskab skaber en ny version af SFO – en SFO 2.0

 

Målgruppe:

Medlemmer, der arbejder i skole, SFO, fritidshjem og klub. Andre medlemmer, der finder emnet interessant, er naturligvis også velkomne.

 

Teknik:

Webinaret foregår via Teams, og du kan logge på fra din telefon, tablet eller pc. Inden webinaret får du tilsendt et link til at deltage.

Tid og sted

 • Torsdag den 2. september 2021
 • Kl.17.00 - 19.00
 • Bupl Sydjylland (Online), Gejlhavegård, Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 29. august 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-09-02 17:00:00 2021-09-02 19:00:00 Europe/Copenhagen Webinar: Sæt fritidspædagogik på dagsordenen (Sydjylland) Deltag i webinar om fritidspædagogik og få viden og inspiration til, hvordan vi sammen løfter området og får sat fritidspædagogikken højere op på dagsordenen. Bupl Sydjylland (Online), Gejlhavegård, Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  For spørgsmål om indhold:
  Annika Hundebøl
  ahu@bupl.dk

  For spørgsmål om tilmelding:
  Rikke Anette Hille
  rah@bupl.dk