Webinar: Dagtilbudspædagogers lønefterslæb i Horsens - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

Webinar: Dagtilbudspædagogers lønefterslæb i Horsens


Tag med på webinar og hør om, hvordan din interesse for din løn styrker BUPL's forhandlinger om en ny forhåndsaftale for dagtilbudspædagoger i Horsens Kommune. Du kan vælge mellem to webinarer med det samme indhold. Det ene finder sted den 10. maj, kl. 17-18 og det andet den 11. maj, kl. 20-21.


Dårligste løn i Østjylland

Er du pædagog og arbejder i et dagtilbud i Horsens Kommune? – Så er du højest sandsynligt en af Østjyllands dårligst lønnede dagtilbudspædagoger. For i gennemsnit tjener Horsens Kommunes pædagoger i dagtilbuddene mindre, når man sammenligner deres løn med kollegernes i de øvrige østjyske kommuner. Det kan får panderynkerne frem:

“Der er et kæmpe gab mellem Horsens Kommunes høje ambitioner og krav til dagtilbudspædagogerne og deres løn. Det gab vil vi som fagforening selvfølgelig gøre alt for at lukke. Det gør vi blandt andet med en række medlemsrettede tiltag”, siger Søren Nissen, der er fællestillidsrepræsentant for pædagogerne i Horsens Kommune.

Det hjælper at tale om løn

Erfaringen i pædagogernes fagforening viser to klare tendenser:

 

 1. jo mere åbent pædagoger taler om deres løn og generelt interesserer sig for lønspørgsmålet, jo større pres lægger det på arbejdsgiverne, når de og fagforeningen sætter sig til forhandlingsbordet
 2. jo højere løn, jo nemmere kan en kommune tiltrække dygtige pædagoger og jo nemmere bliver detat leve op til minimumsnormeringerne

 

“Derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at medlemmerne, som arbejder på dagtilbudsområdet i Horsens Kommune, sætter sig sammen og får talt åbent om deres løn. Og ikke mindst vil vi gennemgå deres lønsedler med dem, så vi sikrer, at de i det mindste får det, som de er blevet lovet i den lokale forhåndsaftale”, siger fællestillidsrepræsentant Søren Nissen.

 

Pædagogernes løn-interesse er fagforeningens styrke

Når du som pædagog interesserer dig for din løn og drøfter den med dine kolleger, så er du med til at sende din arbejdsgiver et stærkt signal. For kun med opbakning fra medlemmerne kan fagforeningen vise sin styrke, når den snart skal til at forhandle en ny forhåndsaftale, .

 

Tilmelding

Vil du som dagtilbudspædagog i Horsens Kommune være med til at styrke BUPL’s position, når den skal forhandle løn for dig og dine kolleger? Så brug en time den 10. eller 11. maj 2021 på at deltage i et webinar om lønnen i Horsens Kommunes dagtilbud.

Du og kollegerne kan deltage ved at klikke på et af de to links nedenfor. – Få dage før modtager I et link til mødet, som foregår over platformen Teams (ignorer, at der i højre side står, at mødet foregår på Kystvejen i Aarhus. – Det gør det ikke! – Det foregår online).

Jeg ønsker at deltage i webinaret den 10. maj 2021, kl. 17-18 (seneste tilmelding: den 9. maj, kl. 23:59)

 

Jeg ønsker at deltage i webinaret den 11. maj 2021, kl. 20-21 (seneste tilmelding: den 10. maj, kl. 23:59)

Tid og sted

 • Mandag den 10. maj 2021
 • Kl.17.00 - 18.00
 • Tirsdag den 11. maj 2021
 • Kl.20.00 - 21.00
 • Bupl Østjylland, Kystvejen, Aarhus, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 9. maj 2021 23:59.
  Tilmeld dig i venstre side
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-05-11 20:00:00 2021-05-11 21:00:00 Europe/Copenhagen Webinar: Dagtilbudspædagogers lønefterslæb i Horsens Tag med på webinar og hør om, hvordan din interesse for din løn styrker BUPL's forhandlinger om en ny forhåndsaftale for dagtilbudspædagoger i Horsens Kommune. Du kan vælge mellem to webinarer med det samme indhold. Det ene finder sted den 10. maj, kl. 17-18 og det andet den 11. maj, kl. 20-21. Bupl Østjylland, Kystvejen, Aarhus, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til selve arrangementets indhold, så kontakt faglig konsulent Jan Ravn Christensen (35 46 56 22)

  Har du spørgsmål til online-tilmeldingen, så kontakt administrativ medarbejder Louise Preisel Thomassen (35 46 56 05)