Log ind

ARRANGEMENTER

Webinar: Arbejdsmiljøpuljen – bliv inspireret


På webinaret vil du kunne høre om erfaringerne fra tre arbejdspladser, der har fået støtte fra Arbejdsmiljøpuljen. Målgruppen er både tillidsvalgte og valgte/ansatte i organisationerne.


Tid: Torsdag den 9. december kl. 16.30-18.30
Sted: Online


Dette webinar om Arbejdsmiljøpuljen henvender sig til private og selvejende institutioner og er for tillidsvalgte. Her får du inspiration og information til at søge om 80% støtte til forebyggelse af nedslidning og arbejdsulykker. Det har 220 små private virksomheder og selvejende institutioner med under 50 ansatte allerede gjort, og du vil høre erfaringer fra tre af de arbejdspladser, der har fået støtte fra Arbejdsmiljøpuljen.

Målgruppen er både tillidsvalgte og valgte/ansatte i organisationerne.

Som medlem af BUPL skal du tilmelde dig webinaret via dette link senest mandag den 6. december her, hvor du skal oplyse CVR- eller EAN-nr for den virksomhed, du arbejder for og som skal betale for kurset.

Er din tilmelding gået igennem, modtager du en bekræftelsesmail cirka fem dage før webinaret afholdes. Dagen før webinaret, modtager du en mail med link til webinaret. Hvis du ikke modtager disse mails, så er din tilmelding ikke gået igennem, og du skal kontakte Nathalie Marlice Schrøder på namr@bupl.dk

Du kan se programmet her

 

Tid og sted

 • Torsdag den 9. december 2021
 • Kl.16.30 - 18.30
 • Online
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 6. december 2021 12:00.
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-12-09 16:30:00 2021-12-09 18:30:00 Europe/Copenhagen Webinar: Arbejdsmiljøpuljen – bliv inspireret På webinaret vil du kunne høre om erfaringerne fra tre arbejdspladser, der har fået støtte fra Arbejdsmiljøpuljen. Målgruppen er både tillidsvalgte og valgte/ansatte i organisationerne. Online BUPL

  Spørgsmål

  Nathalie Marlice Schrøder
  namr@bupl.dk