Log ind

ARRANGEMENTER

Virtuelt møde om at være med i bestyrelsen (Aarhus)


Du vil gennem bestyrelsesarbejdet få et indgående kendskab til BUPL, og du er med til at lægge strategier og sætte retningen for fagforeningen. Alt sammen spændende og relevante facetter af vores profession og politik.


Bestyrelsesarbejdet er spændende, vigtigt, ind imellem hårdt, sjovt og har betydning for pædagogfagets fremtid! Det, bestyrelsen gør, er at drive BUPL Århus.

Arbejdsopgaverne varierer meget; ligesom at være pædagog, skal man forholde sig til mange ting – fra det største til det mindste. Det kan være at udarbejde og/eller godkende udtalelser om aktuelle emner, beslutte hvem der skal have økonomisk støtte til forskellige ideer eller indsatser omkring vores fag, godkende regnskab og alt andet om hvordan
fagforeningen kan arbejde for medlemmerne.
I bestyrelsen har vi forskellige roller og baggrunde, og i bestyrelsesarbejdet har vi brug for hinandens indsigt, erfaring og viden. Det er vigtigt at fremhæve og et godt tip er, at man som bestyrelsesmedlem holder fast i det som optager én og bringer det i spil i bestyrelsen. Men selvfølgelig kan man ikke vide alt om alt og det er helt ok, at det tager tid at få rutine og overblik.
Bestyrelsesarbejdet handler også om at få politisk indsigt og viden samt at holde sig politisk orienteret.
Som bestyrelsesmedlem kan du være med til at sætte dagsordenen – du kan bringe emner op på møderne til debat og være med til at tage nye initiativer.
Har du masser af energi, nedsættes der løbende grupper der arbejder med forskellige politiske og pædagogiske forhold.
Håber du blev nysgerrig og interesseret!
Vi holder ca. 12 heldagsmøder om året i BUPL-huset på Kystvejen samt et internt bestyrelseskursus, som er placeret kort tid efter generalforsamlingen.
Der er frikøb til bestyrelsesarbejdet; det vil sige din institution får betaling til køb af vikar for at dække din arbejdstid.
Der skal også vælges suppleanter. Som suppleant får man dagsordenen og referaterne, og man står til rådighed hvis nogle går ud.

Velkommen i bestyrelsen!
Du kan stille op, helt frem til valget finder sted på generalforsamlingen.

Kom til møde og hør nærmere

Onsdag den 18. august kl. 17.30-18.30, virtuelt på Teams.

Her kan du møde 2 fra bestyrelsen, der kan fortælle om, hvad det vil sige at være med i bestyrelsen.

Tid og sted

 • Onsdag den 18. august 2021
 • Kl.17.30 - 18.30
 • Virtuelt fra BUPL-huset, Kystvejen 17
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 18. august 2021 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-08-18 17:30:00 2021-08-18 18:30:00 Europe/Copenhagen Virtuelt møde om at være med i bestyrelsen (Aarhus) Du vil gennem bestyrelsesarbejdet få et indgående kendskab til BUPL, og du er med til at lægge strategier og sætte retningen for fagforeningen. Alt sammen spændende og relevante facetter af vores profession og politik. Virtuelt fra BUPL-huset, Kystvejen 17 BUPL

  Spørgsmål

  Faglig sekretær Carin Weibull, clw@bupl.dk

Relaterede arrangementer

Møde om at være med i bestyrelsen i BUPL Århus

Vi orienterer om, hvad det vil sige at være med i bestyrelsen i BUPL Århus, hvis du overvejer at stille op til bestyrelsen ved årets generalforsamling.

 • 10.08.2021
 • Kl. 17.30-18.30
 • ÅRHUS