Log ind

ARRANGEMENTER

Ny dato: God virtuel mødeledelse – Sydjylland


Bliv en haj til at styre dine online-møder. Denne virtuelle workshop henvender sig til ledere og giver inspiration og konkrete værktøjer til god virtuel mødeledelse.


OBS. Dette er et webinar, som foregår online

“I dag sparede jeg to timer i transport!”

Hvor ofte har du ikke drømt om at finde to ekstra timer i en travl uge? Med virtuelle møder – og god virtuel mødeledelse – har du en fantastisk mulighed.

Coronatiden introducerede os til de virtuelle møder, og ja, vi kæmpede med teknikken, men vi fandt også ud af, at til nogle opgaver fungerer det virtuelle møde rigtig godt. Vi øger fleksibiliteten og sparer oven i købet transporttid og passer på miljøet på samme tid.

Ikke alle opgaver egner sig til det virtuelle møde, men nogle gør. Det kan fx være drifts- eller statusmøder, men også en faglig sparring mellem få deltagere, der har mødt hinanden tidligere. Det kan også være netværksmøder mellem kompetencemedarbejdere, mellem dine ledere og møder på tværs af kommunen.

Virtuel mødeledelse kræver et par tricks

For at lykkes kræver det, at du har indblik i forskellen på at lede et virtuelt møde og et fysisk møde. Du skal have et par gode involverende metoder til det virtuelle møder og styr på det helt grundlæggende i forhold til teknikken. Og nej, du behøver ikke være en it-nørd for at lykkes.

På denne to timers virtuelle workshop får du:

 • Introduktion og konkrete værktøjer til god virtuel mødeledelse
 • Gode metoder til at skabe involvering i det virtuelle rum
 • Introduktion til de grundlæggende tekniske elementer.
 • Tips til at skabe god energi i mødet og engageret deltagelse.
Målgruppe:

Workshoppen henvender sig til medlemmer af BUPL Sydjylland, som arbejder med ledelse, først og fremmest ledere af ledere.

Teknik:

Webinaret afvikles online i Zoom. Zoom er den platform, der er teknisk lettest at arbejde på, og som giver de bedste muligheder for involvering. Du vil dog sagtens kunne bruge webinarets pointer til møder på andre platforme som fx TEAMS, Skype og Google Meet.

Tid og sted

 • Onsdag den 25. november 2020
 • Kl.15.30 - 17.30
 • Bupl Sydjylland, Gejlhavegård, Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 18. november 2020 23:59.
  bs@ukon.dk
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-11-25 15:30:00 2020-11-25 17:30:00 Europe/Copenhagen Ny dato: God virtuel mødeledelse – Sydjylland Bliv en haj til at styre dine online-møder. Denne virtuelle workshop henvender sig til ledere og giver inspiration og konkrete værktøjer til god virtuel mødeledelse. Bupl Sydjylland, Gejlhavegård, Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Bettina Steen Schöer, UKON

  bs@ukon.dk