Ungdom, fagforening og arbejdsliv (ONLINE & FREMMØDE) - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

Ungdom, fagforening og arbejdsliv (ONLINE & FREMMØDE)


Ungdom, fagforening og arbejdsliv (ONLINE & FREMMØDE)


Oplæg og dialog med Jens Christian Nielsen, Ph.d., Lektor fra DPU.

Den unge generation på arbejdsmarkedet og i organiserede fællesskaber

Vi har i dag en generation af unge som lever i et kompetence- og netværkssamfund, hvor de oplever at have ansvar for deres eget liv som et projekt og hvor der samtidigt stilles krav til dem fra alle sider om, at kunne præstere og performe fagligt, socialt og personligt. På alle fronter skal de være i udvikling og kunne sætte sig personlige mål for fremtiden, der giver dem et succesfuldt liv.

Jens Christian Nielsen vil i sit oplæg tegne en profil af tidens unge, og de muligheder og udfordringer som unge oplever at stå overfor.

Der vil i oplægget være fokus på, hvordan den unge generation på arbejdsmarkedet orienterer sig i forhold til arbejdsliv og organiserede fællesskaber – og vil på den baggrund drøfte: Hvad skal der til for at involvere og engagere unge?

Om Jens Christian Nielsen

Jens Christian Nielsen er lektor ved Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus Universitet. Han har gennem en årrække forsket i unge, ungdom og ungdomsliv. Især de udfordringer det moderne ungdomsliv og dets præstationskrav stiller unge overfor, har været et centralt tema for hans forskning de senere år. Aktuelt har hans forskning fokus på betydningen af tilhør og trivsel i ungdomslivet.

Tid og sted

 • Onsdag den 28. april 2021
 • Kl.16.00 - 18.00
 • ONLINE BUPL Nordsjælland
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 23. april 2021 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-04-28 16:00:00 2021-04-28 18:00:00 Europe/Copenhagen Ungdom, fagforening og arbejdsliv (ONLINE & FREMMØDE) Ungdom, fagforening og arbejdsliv (ONLINE & FREMMØDE) ONLINE BUPL Nordsjælland BUPL

  Spørgsmål

  Martha Ernst Jacobsen
  Uddannelses- og professionskonsulent
  Mobil +45 25 58 93 72
  Email maej@bupl.dk