Log ind

ARRANGEMENTER

MidtVestjylland: Tag med BUPL til LEGO-house


Nu kan du komme med BUPL MidtVestjylland på socialt arrangement til LEGO House i Billund. Dagen vil byde på både oplæg og rundvisning i den spektakulære bygning dedikeret til et af verdens mest kendte legetøjsmærker.


Rundvisning i LEGO House
Oplægget er af en halv times varighed og den efterfølgende rundvisning varer ca. 1½ time. Der vil være rig mulighed for at få inspiration med hjem til egen praksis, men også til at reflektere kritisk og stille spørgsmål.

Rundvisningen tager jer med rundt i hele LEGO House, hvor I hører, hvordan stjernearkitekten Bjarke Ingels har konstrueret huset arkitektonisk. I kommer også helt tæt på de gigantiske LEGO-modeller og hører historierne bag – f.eks. hvorfor dinosaurerne brøler så højt, og hvorfor verdens største LEGO klods nu ligger i Billund.

Få indblik i LEGO-koncernens kerneværdier og historie
Guiden vil desuden fortælle om LEGO-koncernens kerneværdier og visionen bag LEGO House. I kommer til at høre om virksomhedens turbulente begyndelse i et lille træværksted, der brændte flere gange, og om hvordan LEGO-produkter har udviklet sig til det legeunivers fyldt med fantasi, som I kender i dag. Efter turen vil I have et godt indblik i, hvorfor et af verdens mest berømte legetøjsmærker nu har fået sit helt eget hus.

Der er fælles buskørsel med opsamling i Holstebro og Herning.

 

Om arrangementet:

LEGO House er nyt stort oplevelseshus i Billund også kaldet ”Home of the Brick”, der byder på oplevelser for alle aldre. LEGO House giver således både børn og voksne masser af muligheder for at kombinere klodser og kreativitet i sjove aktiviteter. Du får til dette arrangement mulighed for at besøge LEGO House og få rundvisning samt oplæg.

Transport:

Der er fælles buskørsel med opsamling:

 • Kl. 07.45 Holstebro Banegård (overfor BUPL MidtVestjylland)
 • Kl. 08.20 F24 på Absalonsvej Herning (overfor Herning Centret)
 • Kl. 09.45 Ankomst til LEGO House
 • Kl. 15.30 Retur fra LEGO House
Målgruppe:

Medlemmer, der har lyst til at blive inspireret og få kendskab til LEGO House og historien bag. NB – der er plads til 50 personer.

Forplejning:

Der er fuld forplejning på dagen.

Tid og sted

 • Lørdag den 12. juni 2021
 • Kl.09.45 - 15.30
 • LEGO House, Billund (Opsamling med bus i Holstebro og Herning)
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 29. april 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-06-12 09:45:00 2021-06-12 15:30:00 Europe/Copenhagen MidtVestjylland: Tag med BUPL til LEGO-house Nu kan du komme med BUPL MidtVestjylland på socialt arrangement til LEGO House i Billund. Dagen vil byde på både oplæg og rundvisning i den spektakulære bygning dedikeret til et af verdens mest kendte legetøjsmærker. LEGO House, Billund (Opsamling med bus i Holstebro og Herning) BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte faglig sekretær Johnny Gaardsdal, jga@bupl.dk, og kasserer Britta Bundgaard, btb@bupl.dk.