Log ind

ARRANGEMENTER

TRIO temadag: Arbejdstempo og kompleksitet i arbejdslivet


Håndtering af samspillet mellem kerneopgaven og tid :: På denne temadag vil I få konkrete bud på, hvordan I kan navigere i de mange modsatrettede krav i hverdagen.


 

AMR, TR og ledere skal i samarbejde lykkes med at navigere i og håndtere mange modsatrettede krav i tidens kompleksitet på arbejdspladser.

Der skal blandt andet implementeres mange nye tiltag og krav OG sikres trivsel. Og på samme tid skal I skabe udvikling OG sikre stabilitet og kontinuitet i organisationen. Og ikke mindst sikre nærvær med børnene OG samtidigt fokus på overblik og forberedelse. Alt dette med faglig stolthed OG realistisk formåen.

I denne kompleksitet bliver det en løbende opgave på arbejdspladserne at få trivsel og kvalitet i kerneopgaven til at gå hånd i hånd.

Derfor bruger vi temadagens oplæg og debatter som afsæt til konkrete bud på praksis ind i jeres hverdag, hvor tid og paradoksale opgaver er virkeligheden for alle.

 

Program
Download programmet til TRIO-temadag

Download programmet til TRIO-temadag


 

Praktiske oplysninger
 • Arrangementet er gratis
 • Der ydes frikøb og transport til medlemmer af BUPL
 • Målgruppe: AMR, TR og ledere, som er medlem af BUPL eller en anden overenskomstbærende fagforening. TRIO’er/ledere, AMR’er og TR’er er også velkomne uden ‘deres TRIO’.
 • Tilmeldingsfrist er d. 9. oktober 2020

Tid og sted

 • Torsdag den 22. oktober 2020
 • Kl.08.30 - 15.30
 • ROYAL STAGE, Milnersvej, Hillerød, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 9. oktober 2020 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-10-22 08:30:00 2020-10-22 15:30:00 Europe/Copenhagen TRIO temadag: Arbejdstempo og kompleksitet i arbejdslivet Håndtering af samspillet mellem kerneopgaven og tid :: På denne temadag vil I få konkrete bud på, hvordan I kan navigere i de mange modsatrettede krav i hverdagen. ROYAL STAGE, Milnersvej, Hillerød, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Freja Stevenson
  Udviklingskonsulent
  Mobil +45 29 69 81 00
  Email fjs@bupl.dk