Log ind

ARRANGEMENTER

Temadag: Samarbejdet mellem tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter i dagtilbud (Aarhus)


Bliv klogere på hvilke opgaver tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter med fordel kan samarbejde om, og udarbejd en konkret handleplan for samarbejdet.


Du ønsker at opbygge og vedligeholde et godt og tæt samarbejde med dine AMR-kollegaer / din TR. Sammen ønsker I at stå bag et arbejdsmiljø, der gør, at kollegerne kan gå hjem efter en arbejdsdag og være tilfredse. I vil bygge bro mellem kollegerne og ledelsen og være agenter i et godt arbejdsliv.

Jo bedre samspillet er, des større mulighed har I for at ytre jer. Det kræver arbejdspladser, der er kendetegnet af åbenhed og tillid. Det er dialogen, også ved uenigheder, der er med til at sikre udvikling.

På temadagen vil I få muligheden for at:
– blive afklaret på hvilken rolle I har hver især
– få billeder på hvor og hvad I kan samarbejde om
– udveksle ideer på tværs
– udarbejde en arbejdspladsanalyse med fokus på samarbejdskultur
– udarbejde en konkret handleplan

Målgruppe
TR og AMR´ere (gerne flere) fra samme valggruppe. Forudsætning: Der skal være både TR og AMR tilmeldt fra samme dagtilbud. Man skal være organiseret i en faglig organisation for at deltage (f.eks. BUPL, FOA eller Kost- og Ernæringsforbundet). Der ydes ikke frikøb.

Tilmelding
Efter først til mølle princippet. Der er plads til 30 deltagere i alt.
Husk at tilmelde hver deltager, dvs. at både TR og AMR skal melde sig til enkeltvis.

Tid og sted

 • Fredag den 3. maj 2019
 • Kl.08.30 - 12.30
 • Kystvejen 17, Aarhus, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 2. maj 2019 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-05-03 08:30:00 2019-05-03 12:30:00 Europe/Copenhagen Temadag: Samarbejdet mellem tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter i dagtilbud (Aarhus) Bliv klogere på hvilke opgaver tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter med fordel kan samarbejde om, og udarbejd en konkret handleplan for samarbejdet. Kystvejen 17, Aarhus, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Carin Weibull
  clw@bupl.dk