Log ind

ARRANGEMENTER

TEMADAG OM VELFÆRDSAFTALE 2: Pædagogens potentialer i skoleregi


Kom og få inspiration til arbejdet med velfærdsaftalen. Formålet med temadagene er, at du som tillidsrepræsentant eller pædagogisk leder for fritid får styrket din faglighed og får støtte til at positionere dig i indflydelsesarbejdet omkring velfærdsaftalen.


Pædagogiske ledere for fritid og tillidsrepræsentanter fra skole- og fritidsområdet i Esbjerg Kommune inviteres til to temadage om velfærdsaftalen. Dette er den anden temadag. Man kan sagtens deltage her, selv om man ikke var med til det første arrangement.

Denne temaformiddag bruger vi blandt andet til at udvikle konkrete idéer og forslag til, hvordan vi styrker den pædagogiske indsats på skole- og fritidsområdet. Med de faglige oplæg i bagagen fremmer du dine muligheder for at positionere den pædagogiske faglighed og få indflydelse på det videre arbejde under velfærdsaftalen.

 

Praktisk:

Temadagen er udelukkende for pædagogiske ledere for fritid samt tillidsrepræsentanter fra skole- og fritidsområdet i Esbjerg Kommune.

Der ydes frikøb for tillidsrepræsentanternes deltagelse til dækning af vikarudgifter.

 

Program:

8.00 Morgenmad

8.30 Velkomst

8.35 Opsamling fra temadag 1

9.10 Oplæg ved Jesper Larsen

10.40 Drøftelser ved borde

11.10 Opsamling

11.30 Afrunding

11.45 Frokost

 

Om oplægsholder:

Jesper Larsen
fritidspædagog, PD i ungdomspædagogik og master i ledelse og organisationsudvikling

Jesper Larsen bidrager med relevant viden om, hvordan vi styrker samarbejdet mellem tillidsrepræsentanter og pædagogisk ledelse og i fællesskab sætter et stærkt og kvalificeret pædagogfagligt aftryk på velfærdsaftalen.

 

 

 • Hvad kan TR (pædagoger) og pædagogiske ledere gøre for, at pædagogerne ikke ender som radiatorpædagoger og mini-lærere i arbejdet under velfærdsaftalen?
 • Hvilke initiativer kan TR (pædagoger) og pædagogiske ledere i samarbejde iværksætte, så den skole- og fritidspædagogiske faglighed og kvalitet ikke forsvinder ud af folkeskole og SFO/klub – og ud af arbejdet med velfærdsaftalen?
 • Hvilken processuel tilgang kan bidrage positivt til samarbejdet mellem TR og ledelse?

Tid og sted

 • Onsdag den 23. februar 2022
 • Kl.08.00 - 12.30
 • Esbjerg Park, Stormgade, Esbjerg, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 6. februar 2022 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-02-23 08:00:00 2022-02-23 12:30:00 Europe/Copenhagen TEMADAG OM VELFÆRDSAFTALE 2: Pædagogens potentialer i skoleregi Kom og få inspiration til arbejdet med velfærdsaftalen. Formålet med temadagene er, at du som tillidsrepræsentant eller pædagogisk leder for fritid får styrket din faglighed og får støtte til at positionere dig i indflydelsesarbejdet omkring velfærdsaftalen. Esbjerg Park, Stormgade, Esbjerg, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Bonnie Fjord, Fællestillidsrepræsentant
  bof@bupl.dk

  Michael Juul Thorup, faglig sekretær BUPL Sydjylland
  mjt@bupl.dk