Log ind

ARRANGEMENTER

Temadag om jobsøgning – kun i Nordjylland


Er du klædt på til at søge arbejde? Jobsøgning er ingen videnskab, men det kræver en stor indsats fra dig, at få et nyt job.


BUPL’s jobteam og BUPL Nordjylland afholder temadag om jobsøgning. Temadagen er for ledige medlemmer, opsagte medlemmer og medlemmer, som har lyst til at prøve noget nyt.

Om temadagen

På temadagen får du hjælp til afklaring af dine kompetencer og værdier og få lavet en effektiv jobsøgningsstrategi.

Mange jobsøgende er stressede – det er cirka halvdelen af alle jobsøgende. Du kan få råd og vejledning om, hvordan du minimerer dit stressniveau, så perioden med jobsøgning bliver så god som overhovedet mulig.

Du får også gode råd og vejledning om, hvor du finder ledige job, hvordan du læser stillingsoplaget, skriver en ansøgning og laver et godt CV.

Undervisere er Jette Risager Hansen eller Anna Fransen og Jimmy Weidemann Pedersen.

Temadagen afholdes den 19. december 2018 kl. 09.30 – 12.30 hos BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst.

Du skal være medlem af arbejdsløshedskassen og/eller fagforeningen for at deltage i en af temadagene.

Bliver du forhindret i at deltage?

Hvis du er tilmeldt et møde eller arrangement i fagforeningen eller a-kassen, men bliver forhindret i at deltage, vil BUPL Nordjylland meget gerne have besked herom. Der er ofte forplejning til møder og arrangementer i BUPL Nordjylland. Når medlemmer bliver forhindret i at deltage eller alligevel ikke kommer, så bruger vi medlemmernes penge helt unødig, fordi der er bestilt eller købt forplejning. Derfor beder vi dig venligst om melde fra et møde eller arrangement, hvis du af en eller anden årsag bliver forhindret i at komme.

Du bedes sende en e-mail til bupl-nordjylland@bupl.dk

Kommende temadag om jobsøgning
  • 13. marts 2019
  • 24. april 2019
  • 3. juli 2019

Tid og sted

  • Onsdag den 19. december 2018
  • Kl.09.30 - 12.30
  • Niels Jernes Vej 8B, Aalborg Øst, Danmark

Tilmelding

Tilmeldingsfrist:
Senest den 18. december 2018 23:59.
TILMELD DIG
Tilføj begivenhed til kalender 2018-12-19 09:30:00 2018-12-19 12:30:00 Europe/Copenhagen Temadag om jobsøgning – kun i Nordjylland Er du klædt på til at søge arbejde? Jobsøgning er ingen videnskab, men det kræver en stor indsats fra dig, at få et nyt job. Niels Jernes Vej 8B, Aalborg Øst, Danmark BUPL

Spørgsmål

Kommunikationsmedarbejder

Jimmy Weidemann Pedersen

jpn@bupl.dk

Mobil 61 20 16 50