Log ind

ARRANGEMENTER

Temadag for arbejdsmiljørepræsentanter – når samarbejdet er svært


Der er blevet en dårlig stemning på arbejdspladsen. Vi kommunikerer ikke ret godt sammen. Vi forstår ikke hinanden. Vi har mistro til hinanden. De negative følelser fylder.


Mon ikke mange af os kan nikke genkendende til sådan en situation – eller i hvert fald dele heraf? Forhåbentlig har vi også oplevet, at det lykkedes at komme videre sammen, og at det bare var en tid, før vi fandt tilbage til det gode samarbejde.

Men det sker, at det ikke lykkes at finde tilbage til det gode samarbejde, der var engang. Vi mislykkes. Vi giver op. Hvorfor? 

Hvorfor er det så svært for os at finde det gode samarbejde igen, efter at vi er kommet på kant af hinanden?

Hvordan kan vi forebygge, at vi ender med et dårligt samarbejde?

Synes du ovenstående lyder spændende, og som noget du kan bruge som arbejdsmiljørepræsentant, så inviteres du hermed til en temadag om det gode samarbejde.

Tid og sted

Mandag den 29. november 2021 kl. 09.00 – 13.00 hos BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst.

Undervisere

Temadagen afholdes af BUPL Nordjyllands egne medarbejdere på arbejdsmiljø-området: Gitte Mølgaard Nielsen og Esben Pedersen.

Læs artiklen “Når samarbejdet er svært”

Læs mere om indholdet i temadagen i denne artikel af Esben Pedersen, faglig sagsbehandler ved BUPL Nordjylland “Når samarbejdet er svært

Tid og sted

 • Mandag den 29. november 2021
 • Kl.09.00 - 13.00
 • BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 17. november 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-11-29 09:00:00 2021-11-29 13:00:00 Europe/Copenhagen Temadag for arbejdsmiljørepræsentanter – når samarbejdet er svært Der er blevet en dårlig stemning på arbejdspladsen. Vi kommunikerer ikke ret godt sammen. Vi forstår ikke hinanden. Vi har mistro til hinanden. De negative følelser fylder. BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst BUPL

  Spørgsmål

  Esben Pedersen

  E-mail: enn@bupl.dk

  Faglig sagsbehandler

  BUPL Nordjylland