Log ind

ARRANGEMENTER

Temaaften om velfærdsaftalen i Esbjerg


Hvordan styrker vi pædagogernes rolle i skole og SFO? Hvordan får vi fokus på pædagogfaglighedens betydning? Og hvordan får vi mest mulig indflydelse på arbejdet med velfærdsaftalen? Kom til spændende temaaften med Lea Ringskou og få ny viden og inspiration på området.


Pædagogers faglighed har kæmpe betydning for børn og unge i skole og fritid. Det sætter vi fokus på med denne temaaften, hvor alle pædagoger og pædagogiske ledere på skole- og fritidsområdet i Esbjerg er inviteret.

Aftenen byder på et fagligt oplæg med Lea Ringskou samt drøftelser i grupper og plenum.

Formålet med aftenen er at få ny viden og inspiration, dele erfaringer med hinanden og sammen reflektere og generere nye ideer til det videre arbejde med velfærdsaftalen. Blandt andet kommer det til at handle om skole- og fritidspædagogernes særlige kvaliteter og kompetencer i arbejdet med børn og unge, og hvordan vi styrker og positionerer den pædagogiske faglighed i skolen.

 

Praktisk:

Temaaftenen er for alle pædagoger og pædagogiske ledere på skole- og fritidsområdet i Esbjerg. Det er gratis at deltage, og der vil være sandwich og vand til alle.

Der er begrænset plads, så tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet.

 

Program:

17.30 Sandwich + vand

18.00 Velkomst og intro

18.15 Oplæg ved Lea Ringskou

19.45 Drøftelser i grupper og plenum

20.20 Afrunding

 

Om oplægsholder:

 

Lea Ringskou
lektor og forsker på pædagoguddannelsen VIA

Lea Ringskou fortæller om pædagogernes rolle i skolen, og hvordan der kan skabes en stærk pædagogfaglig profil på skole- og fritidsområdet. Oplægget handler om vigtigheden af den pædagogfaglige vinkel i skolen, og hvordan den pædagogfaglige vinkel styrkes i folkeskolen under velfærdsaftalen.

 

 • Hvilken professionsidentitet og hvilke særlige opgaver og roller har pædagogen i folkeskole og SFO?
 • Hvad kendetegner den fritidspædagogiske faglighed, og hvordan styrker vi positioneringen af vores faglighed?
 • Hvordan skaber og videreudvikler vi en stærk faglig pædagogisk profil på skole- og fritidsfeltet?

Tid og sted

 • Tirsdag den 1. marts 2022
 • Kl.17.30 - 20.30
 • Esbjerg Park, Stormgade 200, Esbjerg, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 14. februar 2022 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-03-01 17:30:00 2022-03-01 20:30:00 Europe/Copenhagen Temaaften om velfærdsaftalen i Esbjerg Hvordan styrker vi pædagogernes rolle i skole og SFO? Hvordan får vi fokus på pædagogfaglighedens betydning? Og hvordan får vi mest mulig indflydelse på arbejdet med velfærdsaftalen? Kom til spændende temaaften med Lea Ringskou og få ny viden og inspiration på området. Esbjerg Park, Stormgade 200, Esbjerg, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Bonnie Fjord, Fællestillidsrepræsentant
  bof@bupl.dk

  Michael Juul Thorup, faglig sekretær BUPL Sydjylland
  mjt@bupl.dk