Log ind

ARRANGEMENTER

Den synlige TR & AMR (Østjylland)


UDSAT til hhv. september/okorber 2021: Er du TR eller AMR? Vil du gerne booste din synlighed? Er du medlem af BUPL?- Så tag med på denne spændende konference i BUPL Østjylland. Det er helt gratis at deltage.


Bliv en synlig TR/AMR

Tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter skal være synlige, nærværende og relevante overfor både kolleger, der er medlem af BUPL, potentielle medlemmer, ledere, politikere og andre interessenter. Det kræver, at den enkelte TR/AMR kan og tør relatere til andre – ikke som en maskinel netværksøvelse, men ud fra det personlige udgangspunkt, vi hver især har.

 

Det får du med hjem

Du får på denne gratis konference værktøjer, som hjælper dig med at være relaterende og synlige, frem for at ”gemme dig bag” BUPL’s logo. Du må så at sige træde foran logoet og vise hvem du er, hvorfor du er medlem og har valgt at være repræsentant.

At være en synlig TR og AMR handler ikke om at være introvert eller ekstrovert. Eller om at råbe højt på bekostning af andre. Det handler om, at du står ved dit eget udgangspunkt i præcis den rette balance mellem faglighed og personlighed. Det handler om at være en repræsentant, som flest mulige medlemmer ønsker at følge. Mennesker følger mennesker i langt højere grad, end de følger funktioner, titler og logoer.

Du får en dimension med hjem, der kan komplementere den stærke faglighed, de fleste TR’er/AMR’er har i forvejen. Udover synlighed helt generelt giver dagen et konkret værktøj til at skabe fortællinger, der kan bidrage til din personlige og uformelle relationsopbygning og synlighed. Den balancerer den traditionelle TR/AMR-faglighed med en personlighed, som flere og flere medlemmer og potentielle medlemmer efterlyser.

Program:

08:30:              Check-in og morgenmad

09:00:              Åbning og introduktion ved BUPL Østjylland – Introduktion af Anders Bjørk & Anders Gisselmann og iscenesættelse af ”den brændende platform”. Hvorfor ønsket om synlighed i BUPL?

09:10:              Den synlige TR & AMR – Præmis og rammesætning

09:40:              Fra repræsentant-funktion til repræsentant-person – Tør du være mere interessant end din rolle som repræsentant? Balancen mellem personlighed & faglighed.

10:20:              Kaffepause

10:35:              Workshop – hvorfor, hvordan og hvornår? – Hvad vil det sige at være synlig som repræsentant?

11:05:              Mennesker følger mennesker – De individuelle -og DUO-fortællinger som repræsentant. Rejsen til at du i dag er repræsentant netop der, hvor du er! Din personlige fortælling

11:35:              Walk-n-talk – To og to: Hvorfor er jeg blevet -og forblevet repræsentant.

12:00:              Frokost

13:00:              Workshops – Din personlige fortælling – Opsamling på walk-n-talk og igangsætning af fortællinger. Hvordan bliver en fortælling unik og relevant for andre? Vi hører fortællinger og udvikler løbende disse.

14:50:              Afrunding ved Anders Bjørk & Anders Gisselmann

14:55:              Afrunding ved BUPL Østjylland

15:00:             Tak for i dag

 

Om oplægsholderne

 

Anders Bjørk, cand.jur., forandringsvejleder, underviser, foredragsholder og facilitator. Anders Bjørk arbejder centralt og decentralt i både kommuner, regioner og i faglige organisationer. Han underviser primært indenfor områder som samarbejde, motivation, trivsel og arbejdsglæde.

 

 

Anders Gisselmann, HD(A), foredragsudvikler, underviser, foredragsholder og rådgiver. Anders Gisselmann er en erfaren udvikler af foredrag. Hans tanker om synlighed bygger på en tilgang til menneskers individuelle balance mellem personlighed og faglighed, og hvordan dette giver sig udtryk i kommunikationen.

 

Pris & tilmelding

Konferencen er gratis for medlemmer af BUPL, FOA og DLF. Den bliver afholdt tre gange med maksimum 50 deltagere per gang. På den måde sikrer vi, at vi overholder sundhedsmyndighedernes corona-foreskrifter. Vi åbner for tilmeldingen, når vi har fundet nye datoer for afholdelsen af konferencen. Så hold øje med denne side.

Du tilmelder dig en af nedenstående dage ved at trykke på linket ud for datoen:

Tilmeld dig konferencen den 8. september 2021 (senest den 31. august 2021, kl. 23:59)

 

Tilmeld dig konferencen den 13. oktober 2021 (senest den 5. oktober 2021, kl. 23:59)

 

Tilmeld dig konferencen den 14. oktober 2021 (senest den 6. oktober 2021, kl. 23:59)

 

Mød trygt op

Du kan trygt møde op til arrangementet, hvor vi alle tager ansvar for at mindske smitterisikoen. Vi sørger for afstand og stiller gratis mundbind og håndsprit til rådighed.

 

Målgrupper

Denne gratis konference er fortrinsvis for tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter, som er medlem af BUPL. Er der tomme pladser, er TR’er og AMR’er, der er medlem af enten DLF eller FOA, også velkomne.

Afbud

Din tilmelding er bindende, men bliver du forhindret, vil vi gerne have, at du melder afbud af hensyn til forplejningen.

 

Eventuelle ændringer i arrangementet

Vi forbeholder os ret til at ændre i programmet, datoen, stedet mv., hvis det bliver nødvenligt. Eventuelle ændringer i ovennævnte sender vi direkte besked om til de tilmeldte via Min Side. Det er derfor vigtigt, at du holder dig selv orienteret via Min Side.

Gå til Min Side (brug fx NemID til at logge på)

Tid og sted

 • Onsdag den 8. september 2021
 • Kl.08.30 - 15.00
 • Onsdag den 13. oktober 2021
 • Kl.08.30 - 15.00
 • Torsdag den 14. oktober 2021
 • Kl.08.30 - 15.00
 • Helnan Marselis Hotel, Strandvejen, Aarhus, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 6. oktober 2021 23:59.
  Tilmeld dig i venstre side
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-10-14 08:30:00 2021-10-14 15:00:00 Europe/Copenhagen Den synlige TR & AMR (Østjylland) UDSAT til hhv. september/okorber 2021: Er du TR eller AMR? Vil du gerne booste din synlighed? Er du medlem af BUPL?- Så tag med på denne spændende konference i BUPL Østjylland. Det er helt gratis at deltage. Helnan Marselis Hotel, Strandvejen, Aarhus, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til konferencens faglige indhold, så kontakt faglig sekretær Tine Honoré (20 10 28 87).

  Har du spørgsmål til tilmeldingen, så kontakt administrativ medarbejder Louise Preisel Thomassen (35 46 56 05).