Log ind

ARRANGEMENTER

Sydjylland: Digitalt medlemsmøde om OK21 for privat ansatte


Der er nu indgået en ny OK-aftale på det private område. Bliv godt klædt på inden afstemning, når BUPL Sydjylland holder online-møde for alle privat ansatte medlemmer. Du får en kort gennemgang af aftalen, og der vil være mulighed for spørgsmål og debat.


Efter et markant ja til overenskomsten på det kommunale område er det nu tid til urafstemning om OK21 for de privat ansatte.

Der er indgået forlig for private institutioner og frie grundskoler. Du kan  læse mere og finde en gennemgang af forligene her: OK21 for privat ansatte

Som en god optakt til urafstemningen har du mulighed for at deltage i BUPL Sydjyllands medlemsmøde online.

Det foregår onsdag 21. april kl. 19-20.30 på platformen Teams. Du tilmelder dig på tilmeldingsknappen her på siden.

På mødet vil du blive budt velkommen af formand for BUPL Sydjylland Jonna Jul Gudmundsen. Derefter vil næstformand i BUPL’s hovedforbund Birgitte Conradsen holde et oplæg om den nye overenskomst og klæde dig godt på til urafstemning. Til sidst er ordet frit, og du har mulighed for at stille spørgsmål.

Hvis du foretrækker at skrive dit spørgsmål, kan du enten skrive i chatten under selve mødet eller senest dagen før mødet sende en mail til Jonna på joj@bupl.dk. Så vil vi så vidt muligt forsøge at besvare alle spørgsmål.

Vi glæder os til at komme i dialog med dig!

Målgruppe

Alle medlemmer i BUPL Sydjylland, som er ansat på det private område.

Teknik

Mødet foregår online via Teams, og du kan deltage via pc, tablet eller mobiltelefon. Selve linket til det digitale møde bliver sendt ud til alle deltagere forud for mødet.

 

Urafstemningen foregår fra 12. april til 26. april 2021. Alle medlemmer på det private område modtager en mail med link til afstemning.

Tid og sted

 • Onsdag den 21. april 2021
 • Kl.19.00 - 20.30
 • Online fra Bupl Sydjylland, Gejlhavegård, Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 18. april 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-04-21 19:00:00 2021-04-21 20:30:00 Europe/Copenhagen Sydjylland: Digitalt medlemsmøde om OK21 for privat ansatte Der er nu indgået en ny OK-aftale på det private område. Bliv godt klædt på inden afstemning, når BUPL Sydjylland holder online-møde for alle privat ansatte medlemmer. Du får en kort gennemgang af aftalen, og der vil være mulighed for spørgsmål og debat. Online fra Bupl Sydjylland, Gejlhavegård, Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  For spørgsmål om tilmelding: Rikke Anette Hille rah@bupl.dk

  For spørgsmål om indhold: Jonna Jul Gudmundsen joj@bupl.dk