Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensmøde: Kunsten at brokke sig (Sydjylland)


VI HAR FÅET EKSTRA PLADSER - OG DU KAN NU IGEN TILMELDE DIG. Oplev et underholdende og tankevækkende foredrag, der stiller skarpt på alle de sure opstød og de negative tanker, der kan være på en arbejdsplads.


Et sjovt og tankevækkende foredrag

Vi brokker os meget, og beklagelser fylder meget i vores liv – men hvad sker der, hvis vi anskuer brok som en kunstform og går lidt mere videnskabeligt til værks?

Storm Stensgaard er en populær foredragsholder inden for mental sundhed og social kapital. Med en stærk humoristisk tilgang tager han i dette foredrag afsæt i sin stress-videnskabelige baggrund og ser på, hvad brok egentlig er, hvad det koster os i forstyrrelser i forhold til trivsel, arbejdsro og arbejdsglæde, og hvordan vi kan omdirigere vores trang til brok, så det bliver konstruktivt og nyttigt.

Foredraget er et humoristisk indslag med viden og aha-oplevelser, der kan løsne op for et vanskeligt emne.

Tag dine kolleger under armen. Vi garanterer, at I kommer til at grine af jer selv på en konstruktiv måde.

 

Praktisk:

Arrangementet er gratis, og der vil være en sandwich + vand til alle deltagere. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Tid og sted

 • Tirsdag den 31. august 2021
 • Kl.18.00 - 20.00
 • Folkehjem, Haderslevvej 7, Aabenraa, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 25. august 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-08-31 18:00:00 2021-08-31 20:00:00 Europe/Copenhagen Fyraftensmøde: Kunsten at brokke sig (Sydjylland) VI HAR FÅET EKSTRA PLADSER - OG DU KAN NU IGEN TILMELDE DIG. Oplev et underholdende og tankevækkende foredrag, der stiller skarpt på alle de sure opstød og de negative tanker, der kan være på en arbejdsplads. Folkehjem, Haderslevvej 7, Aabenraa, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til tilmelding, så konktakt:

  Rikke Anette Hille
  rah@bupl.dk