Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST: MidtVestjylland: Styrket pædagogisk læreplan – erfaringer på tværs (Skive)


Vi vil i stedet invitere til et medlemsarrangement den 30. november 2020, hvor vi arbejder på at finde en oplægsholder, der kan give viden og inspiration til de nye situationer, der er opstået i pædagogisk praksis som følge af covid-19- pandemien.


Aflysning af medlemsmøde om den styrkede pædagogiske læreplan

Arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan blev sat på standby og deadlines blev udskudt ifm. nedlukningen af daginstitutioner og den efterfølgende kontrollerede genåbning under covid-19-pandemien.
Grundet omstændighederne har vi derfor valgt at udskyde medlemsmøderne om den styrkede pædagogiske læreplan, som skulle have været afholdt i efteråret 2020.

I 2021 vil vi atter rette opmærksomhed på arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan med henblik på at tilbyde arrangementer om de dele af læreplanen, vi endnu ikke har haft i spil ved vores medlemsarrangementer.

Vi vil i stedet invitere til et medlemsarrangement den 30. november 2020, hvor vi arbejder på at finde en oplægsholder, der kan give viden og inspiration til de nye situationer, der er opstået i pædagogisk praksis som følge af covid-19- pandemien.

Den styrkede pædagogiske læreplan

Den styrkede pædagogiske læreplan skal være realiseret i alle daginstitutioner i løbet af sommeren 2020 og vil fremover være et grundlæggende afsæt i den pædagogiske praksis.

Læreplanen er lokalt forankret og vil derfor have forskelligt udtryk fra institution til institution – men samtidig have fælles træk i kraft af det pædagogiske grundlag, fokuspunkter, læreplanstemaer og fælles mål for læringsmiljøet.

 

Mulighed for at inspirere og dele erfaringer på tværs

I efteråret 2019 afholdte BUPL MidtVestjylland medlemsmøder om den styrkede pædagogiske læreplan i alle 8 kommuner. På medlemsmøderne ytrede en del medlemmer ønske om igen at få mulighed for at dele inspiration til og erfaringer med læreplansarbejdet på tværs af institutioner og kommuner. Det vil vi have i fokus på disse møder.

Vi vil således igangsætte processer til at inspirere og dele erfaringer fra medlem til medlem. Denne gang holder vi tre møder spredt geografisk ud over området, så man kan vælge det, der er nærmest.

 

Fokus på samarbejde med lokalsamfund og sammenhæng til børnehaveklassen

På disse møder vil vi præsentere idéer fra forskellige institutioner i forhold til fokuspunkterne om samarbejde med lokalsamfund
og sammenhæng til børnehaveklassen.

 

Målgruppe

Medlemmer, der arbejder med børn i 0-6-års-alderen.

Andre medlemmer, der finder emnet interessant, er naturligvis også velkomne.

 

Forplejning

Der serveres let aftensmad mellem kl. 17.30-18.00, senere kaffe/te med sødt.

Har du bemærkninger, fx til forplejningen, bedes du skrive dette i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Tid og sted

 • Mandag den 30. november 2020
 • Kl.17.30 - 20.00
 • Daginstitutionen Hedemarken, Skyttevej 2, Skive, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 16. november 2020 23:55.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-11-30 17:30:00 2020-11-30 20:00:00 Europe/Copenhagen AFLYST: MidtVestjylland: Styrket pædagogisk læreplan – erfaringer på tværs (Skive) Vi vil i stedet invitere til et medlemsarrangement den 30. november 2020, hvor vi arbejder på at finde en oplægsholder, der kan give viden og inspiration til de nye situationer, der er opstået i pædagogisk praksis som følge af covid-19- pandemien. Daginstitutionen Hedemarken, Skyttevej 2, Skive, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte professionsmedarbejder Marlene Gram Berthelsen, mrm@bupl.dk, eller faglig sekretær Jonna Uhre, jpu@bupl.dk.