Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn TRIO-temadag: Høje følelsesmæssige krav


Oplever du, at du selv eller dine kolleger udfordres af de høje og komplekse følelsesmæssige krav der stilles til jer? Har I som TRIO brug for sparring og konkrete redskaber til, hvordan I kan arbejde med de følelsesmæssige krav til jeres kollegers og organisationens bedste? Så tag med din samlede TRIO til temadag, og bliv klædt på til, hvordan I bedst griber arbejdet an fremadrettet.


Alle pladser er desværre optaget, men du er velkommen til at tilmelde dig ventelisten.

……………………………………………………………………………………………………………..

At arbejde på det pædagogiske område indebærer ofte høje følelsesmæssige krav. Det følelsesmæssige pres på dig og dine kolleger kan opleves stort både fra interne og eksterne parter og fra dine egne kolleger og ledere i organisationen.

Pres og følelsesmæssige krav udspringer af mange forskellige situationer; eksempelvis fra nye faglige krav, travlhed, omorganiseringer og effektiviseringer. Alt sammen med til at gøre udfordringen meget vigtig, men også vanskelig og kompleks at arbejde med for TRIO’en.
På denne temadag vil vi arbejde med, hvad der er TRIO’ens opgaver, og hvilke muligheder I har for at iværksætte indsatser, så I sammen bedst muligt kan imødekomme de høje følelsesmæssige krav.

Erhvervspsykolog Michael Munch-Hansen vil facilitere dagen. Han vil både inspirere med oplæg og invitere til drøftelser ved bordene.
Michael vil introducere jer til konkrete værktøjer, som I sammen i TRIO’en kan bruge, når I hjemme skal arbejde videre med udfordringerne. Blandt andet vil I præsenteres for overbliksmetoden “Movearounds”, som I får mulighed for at afprøve på dagen.

Vi opfordrer til, at I deltager som samlet TRIO, og der bliver rig mulighed for at drøfte jeres særlige og lokale forhold under vejs. Hvis I ikke kan deltage samlet, er du selvfølgelig velkommen alligevel.

Oplægsholder
Erhvervspsykolog Michael Munch-Hansen

Målgruppe
Temadagen er for medlemmer af TRIO; TR, AMR og ledere. Både ledere og AMR er velkomne, uanset medlemskab af BUPL, hvis bare de er medlem af en anden forhandlingsberettiget organisation.

Pris
Temadagen er gratis, og der er fuld forplejning. Der ydes ikke frikøb.

 

Tid og sted

 • Onsdag den 4. marts 2020
 • Kl.09.00 - 16.00
 • Lindevænget 19, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 20. februar 2020 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-03-04 09:00:00 2020-03-04 16:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn TRIO-temadag: Høje følelsesmæssige krav Oplever du, at du selv eller dine kolleger udfordres af de høje og komplekse følelsesmæssige krav der stilles til jer? Har I som TRIO brug for sparring og konkrete redskaber til, hvordan I kan arbejde med de følelsesmæssige krav til jeres kollegers og organisationens bedste? Så tag med din samlede TRIO til temadag, og bliv klædt på til, hvordan I bedst griber arbejdet an fremadrettet. Lindevænget 19, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte arbejdsmiljøkonsulent Birte Hansen, brt@bupl.dk