Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: TR-specialnetværket


Kom med på TR specialnetværksmøde og vær med til at undersøge, hvad der fylder ude på arbejdspladserne, hvordan den enkelte TR og netværket som fællesskab kan påvirke og dagsordensætte vigtige emner.


På dette netværksmøde skal vi arbejde med mellemformers betydning for trivsel, adfærd og deltagelsesmuligheder. Sammen stiller vi skarpt på, hvordan mellemformer kan bruges som redskab til inklusion, hvordan pædagogernes arbejdsvilkår påvirkes, når der arbejdes med mellemformer i pædagogisk praksis samt hvad man som TR skal være opmærksom på, når der opstår mellemformer på arbejdspladsen. Dertil skal vi arbejde videre med, hvordan vi videreformidler netværkets arbejde med inklusion og mellemformer til generalforsamling i oktober.

Oplægsholdere
Faglig konsulent, Trine Heiberg
TR-konsulent, Naja Linea Mittå

Målgruppe
Netværket er for dig der som TR repræsenterer pædagoger med specialpædagogiske opgaver, uanset om du selv er ansat på normal- eller specialområdet.

Pris
Netværket er gratis. Der tilbydes ikke frikøb.

Forplejning
Der vil være morgenmad.

Tid og sted

 • Tirsdag den 30. august 2022
 • Kl.08.30 - 12.00
 • Lindevænget 19, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 22. august 2022 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-08-30 08:30:00 2022-08-30 12:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: TR-specialnetværket Kom med på TR specialnetværksmøde og vær med til at undersøge, hvad der fylder ude på arbejdspladserne, hvordan den enkelte TR og netværket som fællesskab kan påvirke og dagsordensætte vigtige emner. Lindevænget 19, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte TR-konsulent Naja Linea Mittå via nlm@bupl.dk eller på 61 96 40 10