Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: TR-specialnetværket


Inviter din AMR med til TR specialnetværksmøde og vær med til sammen at undersøge, hvordan vi taler om arbejdsmiljøet samt de værdier og følelser, der er i spil i pædagogisk praksis, og hvordan TR og AMR kan støtte op om at kvalificere arbejdspladsens håndtering af specialpædagogiske opgaver.


På dette netværksmøde inviterer vi AMR’erne med til at sætte fokus på arbejdsmiljøet samt følelser og værdier i jobbet. På mødet kommer Rikke Smedegaard Hansen og holder oplæg om følelser i jobbet samt præsenterer os for den narrative samtalemetode Livstræet. Metoden bruges i samtaler med børn og kan også bruges i personalegruppen til at tale om de følelser og værdier, der er i spil i pædagogisk praksis og bidrage til at arbejde med arbejdsmiljøet med en narrativ vinkel, da man gennem samtalen får overblik over egne og andres erfaringer, værdier, udfordringer og ressourcer.

Oplægsholdere
Rikke Smedegaard Hansen
Faglig konsulent, Trine Heiberg
TR-konsulent, Naja Linea Mittå

Målgruppe
Netværket er for dig der som TR repræsenterer pædagoger med specialpædagogiske opgaver, uanset om du selv er ansat på normal- eller specialområdet. På dette møde inviteres også AMR’erne.

Pris
Netværket er gratis. Der tilbydes ikke frikøb.

Forplejning
Der vil være frokost.

 

Tid og sted

 • Onsdag den 16. november 2022
 • Kl.12.30 - 16.00
 • Lindevænget 19, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 8. november 2022 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-11-16 12:30:00 2022-11-16 16:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: TR-specialnetværket Inviter din AMR med til TR specialnetværksmøde og vær med til sammen at undersøge, hvordan vi taler om arbejdsmiljøet samt de værdier og følelser, der er i spil i pædagogisk praksis, og hvordan TR og AMR kan støtte op om at kvalificere arbejdspladsens håndtering af specialpædagogiske opgaver. Lindevænget 19, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte TR-konsulent Naja Linea Mittå via nlm@bupl.dk eller på 61 96 40 10