Storkøbenhavn: TR-specialnetværket (digitalt) - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: TR-specialnetværket (digitalt)


Kom til netværksmøde og bliv klogere på din TR-rolle og de udfordringer, som er forbundet med at repræsentere pædagoger med specialpædagogiske opgaver. Temaet for netværksmøderne i 2021 er inklusion.


BUPL Storkøbenhavn skal de næste to år arbejde med inklusion som et særligt satsningsområde. Temaet for netværksmøderne i 2021 er derfor inklusion, og på hvert møde vil vi dykke ned i forskellige udfordringer, problemstillinger og muligheder i forhold til inklusion.

På dette møde skal vi arbejde med, hvordan inklusion har medført en dominoeffekt på det pædagogiske område, der har stor indflydelse på både almen- og specialområdet, samt hvordan dette påvirker TR’ernes repræsentantskab og opgaver ift. forhandling og indflydelse.

Oplægsholdere
Trine Heiberg, Faglig konsulent
Naja Linea Mittå, TR-konsulent

Målgruppe
Netværket er for dig der som TR repræsenterer pædagoger med specialpædagogiske opgaver, uanset om du selv er ansat på normal- eller specialområdet.

Pris
Netværksmødet er gratis, der er ikke vikardækning.

Form
Netværksmødet afholdes på Teams

 

Tid og sted

 • Tirsdag den 11. maj 2021
 • Kl.12.30 - 15.30
 • Lindevænget 19, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 9. maj 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-05-11 12:30:00 2021-05-11 15:30:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: TR-specialnetværket (digitalt) Kom til netværksmøde og bliv klogere på din TR-rolle og de udfordringer, som er forbundet med at repræsentere pædagoger med specialpædagogiske opgaver. Temaet for netværksmøderne i 2021 er inklusion. Lindevænget 19, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte TR-konsulent Naja Linea Mittå via nlm@bupl.dk eller på 61 96 40 10