Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: TR-specialnetværket


Tag din AMR med til netværksmøde! På mødet får du et indblik i resultaterne af afdækningsprojektet om inklusion og mellemformer, ligesom du kan komme med dit bidrag til BUPL Storkøbenhavns videre arbejde med inklusion.


Afdækningsprojektet om inklusion og mellemformer er nu gennemført, og på dette møde inviterer vi derfor Laura Lawaetz til at fremlægge resultaterne. Derefter skal vi arbejde videre med, hvordan vi videreformidler netværkets arbejde med inklusion til generalforsamling i oktober samt klæder BUPL’s politisk valgte på til fremtidige handlinger ift. inklusionsdagsordenen.

Oplægsholdere
Proceskonsulent, Laura Lawaetz
Faglig konsulent, Trine Heiberg
TR-konsulent, Naja Linea Mittå

Målgruppe
Netværket er for dig der som TR repræsenterer pædagoger med specialpædagogiske opgaver, uanset om du selv er ansat på normal- eller specialområdet. Til dette møde er du velkommen til at tage AMR eller et medlem med.

Pris
Netværket er gratis. Der tilbydes ikke frikøb.

Forplejning
Der vil være frokost.

 

Tid og sted

 • Mandag den 9. maj 2022
 • Kl.12.30 - 16.00
 • Lindevænget 19, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 2. maj 2022 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-05-09 12:30:00 2022-05-09 16:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: TR-specialnetværket Tag din AMR med til netværksmøde! På mødet får du et indblik i resultaterne af afdækningsprojektet om inklusion og mellemformer, ligesom du kan komme med dit bidrag til BUPL Storkøbenhavns videre arbejde med inklusion. Lindevænget 19, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte TR-konsulent Naja Linea Mittå via nlm@bupl.dk eller på 61 96 40 10