Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: TR-specialnetværket


Kom med på TR specialnetværksmøde og vær med til at undersøge, hvad der fylder ude på arbejdspladserne, hvordan den enkelte TR og netværket som fællesskab kan påvirke og dagsordensætte vigtige emner.


Der er kommet mange nye TR’er med i netværket, og på dette netværksmøde vil vi derfor genbesøge, hvad vi i netværket kan og skal sammen. Vi skal undersøge, hvad der fylder ude på arbejdspladsen, hvordan den enkelte TR og netværket som fællesskab kan påvirke og dagsordenssætte vigtige emner samt hvilke handlinger det kan/bør afføde fra TR’ens side. I 2022 har BUPL Storkøbenhavn fortsat særligt fokus på inklusion, og på dette møde tager vi derfor hul på, hvordan netværket skal bidrage til BUPL Storkøbenhavns arbejde med emnet frem mod generalforsamlingen i oktober.

Oplægsholdere
Faglig konsulent, Trine Heiberg
TR-konsulent, Naja Linea Mittå

Målgruppe
Netværket er for dig der som TR repræsenterer pædagoger med specialpædagogiske opgaver, uanset om du selv er ansat på normal- eller specialområdet.

Pris
Netværket er gratis. Der tilbydes ikke frikøb.

Forplejning
Der vil være morgenmad.

 

Tid og sted

 • Tirsdag den 8. februar 2022
 • Kl.08.30 - 12.00
 • Lindevænget 19, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 31. januar 2022 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-02-08 08:30:00 2022-02-08 12:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: TR-specialnetværket Kom med på TR specialnetværksmøde og vær med til at undersøge, hvad der fylder ude på arbejdspladserne, hvordan den enkelte TR og netværket som fællesskab kan påvirke og dagsordensætte vigtige emner. Lindevænget 19, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte TR-konsulent Naja Linea Mittå via nlm@bupl.dk eller på 61 96 40 10