Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: TR-specialnetværket


Tag din AMR med til netværksmøde og bidrag med jeres oplevelse af inklusionsopgaven samt jeres viden om og erfaringer med, hvad der er udfordringerne i dag, og hvordan det kunne blive endnu bedre i morgen.


På mødet afholder vi workshop, hvor vi skal udveksle erfaringer om, hvordan udfordringerne og løsningerne med inklusionsarbejdet ser ud i jeres hverdag. Her skal vi særligt arbejde med jeres gode løsninger fra hverdagen, så vi hver især og sammen kan finde og lære af den praksis, der allerede eksisterer og fungerer godt.

Oplægsholdere
Proceskonsulent, Laura Lawaetz
Faglig konsulent, Trine Heiberg
TR-konsulent, Naja Linea Mittå

Målgruppe
Netværket er for dig der som TR repræsenterer pædagoger med specialpædagogiske opgaver, uanset om du selv er ansat på normal- eller specialområdet. Til dette møde er du velkommen til at tage AMR med.

Pris
Netværket er gratis, og der er vikardækning.

Forplejning
Der vil være frokost.

 

Tid og sted

 • Mandag den 6. december 2021
 • Kl.12.30 - 16.00
 • Lindevænget 19, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 29. november 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-12-06 12:30:00 2021-12-06 16:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: TR-specialnetværket Tag din AMR med til netværksmøde og bidrag med jeres oplevelse af inklusionsopgaven samt jeres viden om og erfaringer med, hvad der er udfordringerne i dag, og hvordan det kunne blive endnu bedre i morgen. Lindevænget 19, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte TR-konsulent Naja Linea Mittå via nlm@bupl.dk eller på 61 96 40 10