Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: TR-specialnetværket


Kom til netværksmøde og bliv klogere på din TR-rolle og de udfordringer, som er forbundet med at repræsentere pædagoger med specialpædagogiske opgaver. Temaet for netværksmøderne i 2021 er inklusion.


BUPL Storkøbenhavn skal de næste to år arbejde med inklusion som et særligt satsningsområde. Temaet for netværksmøderne i 2021 er derfor inklusion, og på hvert møde vil vi dykke ned i forskellige udfordringer, problemstillinger og muligheder i forhold til inklusion.

På årets sidste møde, samler vi op på emnet inklusion og kigger på, hvordan netværkets arbejde med emnet kan bidrage til BUPL Storkøbenhavns videre arbejde med satsningsområdet. Ligeledes gør vi status over, hvordan vi på tværs af de 12 kommuner det seneste år har frembragt viden, der kommer netværkets TR’er til gavn og kan bidrage til TR’ernes opgave med at repræsentere pædagoger med specialpædagogiske opgaver.

Oplægsholdere
Trine Heiberg, Faglig konsulent
Naja Linea Mittå, TR-konsulent

Målgruppe
Netværket er for dig der som TR repræsenterer pædagoger med specialpædagogiske opgaver, uanset om du selv er ansat på normal- eller specialområdet.

Pris
Netværket er gratis, der er ikke vikardækning.

Forplejning
Der vil være frokost.

 

Tid og sted

 • Mandag den 6. december 2021
 • Kl.12.30 - 16.00
 • Lindevænget 19, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 29. november 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-12-06 12:30:00 2021-12-06 16:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: TR-specialnetværket Kom til netværksmøde og bliv klogere på din TR-rolle og de udfordringer, som er forbundet med at repræsentere pædagoger med specialpædagogiske opgaver. Temaet for netværksmøderne i 2021 er inklusion. Lindevænget 19, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte TR-konsulent Naja Linea Mittå via nlm@bupl.dk eller på 61 96 40 10