Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn TR-kursus: Bliv synlig og brænd igennem


Er du TR for pædagoger, som du ikke nødvendigvis har daglig kontakt til, og oplever du, at det kan være vanskeligt at være synlig alle steder? Så kom til kursus og få nye værktøjer og inspiration til, hvordan du kan højne din synlighed og trænge igennem med dine budskaber og din kommunikation.


Det kan være, at du er TR for flere matrikler, med forskellige ledere, eller at du er TR for en større gruppe medlemmer, som kan have forskellige arbejdstider, og du derfor sjældent møder.

På internatkurset skal vi sammen med Eva fra kommunikationsbureauet 1:30 Kommunikation arbejde med, hvordan du kommunikerer klart og tydeligt til de medlemmer du repræsenterer, og med hvordan du under de særlige vilkår udfylder din TR-rolle bedst muligt. Vi skal arbejde med, hvordan du med din telefon kan optage og publicere videoer, som rammer din målgruppe. Du bliver på kurset fuld fortrolig med værktøjet, og bliver i stand til selv at producere videoer målrettet dine medlemmer. Vi skal arbejde med kommunikationsstrategier og din rolle som TR, tilpasset netop din praksis, dine udfordringer og målgruppe.

Internatkurset afholdes den 10.-11. november 2020 kl. 9-16.

Oplægsholdere
TR-konsulent Naja Linea Mittå
Kommunikationsekspert Eva Kristina Mikkelsen

Deltagere
Kurset er for dig, der som TR repræsenterer pædagoger, som du ikke nødvendigvis har daglig kontakt med.

Pris
Kurset er gratis, og der er vikardækning.

Forplejning
Der er fuld forplejning.

 

Tid og sted

 • Tirsdag den 10. november 2020
 • Kl.09.00 - 16.00
 • Glostrup Park Hotel, Hovedvejen, Glostrup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 28. oktober 2020 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-11-10 09:00:00 2020-11-10 16:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn TR-kursus: Bliv synlig og brænd igennem Er du TR for pædagoger, som du ikke nødvendigvis har daglig kontakt til, og oplever du, at det kan være vanskeligt at være synlig alle steder? Så kom til kursus og få nye værktøjer og inspiration til, hvordan du kan højne din synlighed og trænge igennem med dine budskaber og din kommunikation. Glostrup Park Hotel, Hovedvejen, Glostrup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte TR-konsulent Naja Linea Mittå via nlm@bupl.dk eller på 61 96 40 10