Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: Formiddagscafé om Low Arousal


Kom med og hør Jakob Lentz fortælle om Low Arousal-tilgangen til formiddagscafé d. 17. november. Low Arousal er blevet stadig mere populær de senere år til at forebygge konflikter og håndtere bekymrende adfærd, og du får både indblik i tilgangen og bliver undervist i konkrete redskaber.


Tilgangen i Low Arousal er, at børn der kan opføre sig ordentligt, gør det. Og at det er de voksne, der har ansvaret for barnets adfærd. Børn skal smittes med ro i stedet for at blive stresset af affektudsving og skældud.

Low Arousal gør endeligt op med konsekvenspædagogikken og er en faglighed bag forebyggelse af konflikter og håndtering af bekymrende adfærd. En tilgang, der også minimerer risiko for stress og udbrændthed.

På formiddagscafeen vil specialkonsulent og ekspert indenfor Low Arousal Jakob Lentz undervise i tilgangen og samtidig give konkrete redskaber, som I kan tage bruge i hverdagen, herunder:
• Hvordan du stiller du krav på en klog og anderledes måde.
• Hvordan du holder roen, når en konflikt er under optrapning.
• Hvordan du får en god relation til børnene.

Oplægsholder
Oplægsholder Jakob Lentz er uddannet lærer og speciallærer, og har siden 1995 arbejdet med børn og unge med særlige behov. Han arbejder i dag som specialkonsulent og er indehaver af  https://lowarousal.dk/, hvor du kan læse mere om Jakob og Low Arousal.

Målgruppe
Pædagoger og ledere i BUPL Storkøbenhavn

Der er i alt 110 pladser til webinaret. Pladserne fordeles i prioriteret rækkefølge til:

 1. Medlemmer af BUPL Storkøbenhavn
 2. Medlemmer af BUPL
 3. Øvrige

Der kan derfor blive tale om at nogle derfor mister deres plads, men vi krydser fingre for at alle kommer med.

Pris
Gratis

 

 

Tid og sted

 • Onsdag den 17. november 2021
 • Kl.09.00 - 12.00
 • Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 10. november 2021 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-11-17 09:00:00 2021-11-17 12:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: Formiddagscafé om Low Arousal Kom med og hør Jakob Lentz fortælle om Low Arousal-tilgangen til formiddagscafé d. 17. november. Low Arousal er blevet stadig mere populær de senere år til at forebygge konflikter og håndtere bekymrende adfærd, og du får både indblik i tilgangen og bliver undervist i konkrete redskaber. Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Jon Olufson | joo@bupl.dk