Storkøbenhavn: Digital torsdagscafé om Low Arousal - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: Digital torsdagscafé om Low Arousal


Kom med og hør Jakob Lentz fortælle om Low Arousal-tilgangen på digital torsdagscafé d. 28. januar. Low Arousal er blevet stadig mere populær de senere år til at forebygge konflikter og håndtere bekymrende adfærd, og du får både indblik i tilgangen og bliver undervist i konkrete redskaber. Torsdagscafeen afholdes denne gang som webinar pga corona-krisen, så sæt dig godt til rette med din egen gode kaffe eller te.


Tilgangen i Low Arousal er, at børn der kan opføre sig ordentligt, gør det. Og at det er de voksne, der har ansvaret for barnets adfærd. Børn skal smittes med ro i stedet for at blive stresset af affektudsving og skældud.

Low Arousal gør endeligt op med konsekvenspædagogikken og er en faglighed bag forebyggelse af konflikter og håndtering af bekymrende adfærd. En tilgang, der også minimerer risiko for stress og udbrændthed.

På torsdagscafeen – denne gang som webinar – vil specialkonsulent og ekspert indenfor Low Arousal Jakob Lentz undervise i tilgangen og samtidig give konkrete redskaber, som I kan tage bruge i hverdagen, herunder:
• Hvordan du stiller du krav på en klog og anderledes måde.
• Hvordan du holder roen, når en konflikt er under optrapning.
• Hvordan du får en god relation til børnene.

Oplægsholder
Oplægsholder Jakob Lentz er uddannet lærer og speciallærer, og har siden 1995 arbejdet med børn og unge med særlige behov. Han arbejder i dag som specialkonsulent og er indehaver af  https://lowarousal.dk/, hvor du kan læse mere om Jakob og Low Arousal.

Målgruppe
Pædagoger og ledere i BUPL Storkøbenhavn

Pris
Gratis

OBS! Enkelte har ifm deres tilmelding modtaget en bekræftelse, hvor det fremgik at webinaret var fra kl. 16-18. Det er ikke korrekt. Vi beklager fejlen. Det korrekte tidsrum er 18-20

 

Tid og sted

 • Torsdag den 28. januar 2021
 • Kl.18.00 - 20.00
 • Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 27. januar 2021 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-01-28 18:00:00 2021-01-28 20:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: Digital torsdagscafé om Low Arousal Kom med og hør Jakob Lentz fortælle om Low Arousal-tilgangen på digital torsdagscafé d. 28. januar. Low Arousal er blevet stadig mere populær de senere år til at forebygge konflikter og håndtere bekymrende adfærd, og du får både indblik i tilgangen og bliver undervist i konkrete redskaber. Torsdagscafeen afholdes denne gang som webinar pga corona-krisen, så sæt dig godt til rette med din egen gode kaffe eller te. Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Jon Olufson | joo@bupl.dk