Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: Pædagogisk Folkemøde


Vincent F. Hendricks og Hans Henrik Knopp har allerede sagt ja til at komme til Pædagogisk Folkemøde 11. november i Ballerup. Og mange flere oplægsholdere er på vej. Du er også inviteret til en dag i pædagogernes og socialpædagogernes tegn med tid til snak, debat, musik og stærkt fagligt samvær.


D. 11. november kl. 9-20 inviterer BUPL Storkøbenhavn og Socialpædagogerne Storkøbenhavn til Pædagogisk Folkemøde i de fælles lokaler i Ballerup tæt på stationen.

Et væld faglige tilbud
Dagen står i pædagogernes og socialpædagogernes tegn, og vi inviterer både til indblik i de tilbud, vi allerede giver, men som I måske ikke kender og til inspiration og viden fra oplægsholdere på hele det pædagogiske og socialpædagogiske område.

Og så er der en hel masse i gang, som er ved at blive planlagt. Så hold også øje med siden her. Det kommer til at vrimle med tilbud i et solidt fagligt fællesskab.

Tilmeld dig gerne med det samme – og inviter dine kollegaer
Tilmeld dig meget gerne allerede nu og inviter dine kollegaer med til en dag med masser af relevante tilbud for dig og dit fag. Dagen har karakter af efter- og videreuddannelse, så er der mulighed for det, så kom hele dagen – og ellers hvad der er muligt for dig.

Målgruppe
Medlemmer i BUPL og SL Storkøbenhavn

Pris
De er gratis at deltage

Illustrator
P
lakaten er skabt af pædagog Miguel Brøndal Nielsen – hent plakaten her

 

Tid og sted

 • Torsdag den 11. november 2021
 • Kl.09.00 - 20.00
 • Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 10. november 2021 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-11-11 09:00:00 2021-11-11 20:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: Pædagogisk Folkemøde Vincent F. Hendricks og Hans Henrik Knopp har allerede sagt ja til at komme til Pædagogisk Folkemøde 11. november i Ballerup. Og mange flere oplægsholdere er på vej. Du er også inviteret til en dag i pædagogernes og socialpædagogernes tegn med tid til snak, debat, musik og stærkt fagligt samvær. Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  BUPL: Søren O. Nissen | 3546 5311
  SL: Lars Petersen | 7248 6728