Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: OK21: Stil krav til din overenskomst


BUPL Storkøbenhavn holder medlemsmøde i Ballerup 2. september 2020


2021 bliver året, hvor vi skal have ny overenskomst. Den 2. september inviterer BUPL Storkøbenhavn til medlemsmøde om, hvad vi skal prioritere ved de kommende forhandlinger. Kom og få indflydelse på de krav, BUPL og de andre faglige organisationer skal have med til forhandlingsbordet.

Mange husker de langstrakte forhandlinger og demonstrationerne, da hovedparten af de faglige organisationer stod skulder ved skulder og pressede arbejdsgiverne til et acceptabelt resultat. Det var i 2018. Nu er vi i gang med at forberede det næste slag om pædagogernes løn og arbejdsvilkår.

I løbet af august måned vil jeres TR’er også mødes med de faglige sekretærer om OK-forhandlingerne, som lægger på til medlemsmødet d. 2. september i BUPL Storkøbenhavns lokaler i Ballerup. Her skal vi kigge nærmere på, hvad vi skal prioritere, hvad det kan betale sig at gå efter og sende et klart signal til vores forhandlere om, hvad vi ønsker, de skal gå efter.

På mødet vil vi komme ind på følgende tre temaer:

Hvor står vi nu og hvad kan vi forvente?

Landets økonomiske situation, de politiske udmeldinger fra Christiansborg og de mange interesser, der på spil. Alt sammen er det vigtigt for, hvor vi lander med denne overenskomst. Vi giver et rids af situationen.

Hvordan skal vi prioritere?

Overenskomster er fyldt med dilemmaer. Er solidaritet vigtig? Skal nogle have mere end andre? Er de bløde krav vigtige, eller går vi efter pengene?

Hvilke krav skal vi stille?

I løbet af september skal BUPL’s Hovedbestyrelse beslutte, hvad vi går efter under forhandlingerne. Men de har brug for medlemmernes input. Derfor har vi brug for et klart signal om, hvad I mener skal med øverst på listen over vores krav.

Målgruppe
Pædagoger og ledere i BUPL Storkøbenhavn

Pris
Gratis

Forplejning
Der serveres en sandwich kl. 17

Tid og sted

 • Onsdag den 2. september 2020
 • Kl.17.30 - 19.30
 • Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 26. august 2020 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-09-02 17:30:00 2020-09-02 19:30:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: OK21: Stil krav til din overenskomst BUPL Storkøbenhavn holder medlemsmøde i Ballerup 2. september 2020 Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Jon Olufson | joo@bupl.dk