Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: Netværk for ledere på det private område


Netværk for ledermedlemmer på det private område er et nyt tilbud om fortrolig sparring og dialog med andre ledere på dit felt.


Netværket for ledermedlemmer ansat på det private område giver dig mulighed for ledelsesmæssige overvejelser og refleksioner om din rolle og dine opgaver som leder.

Du får mulighed for at tale med andre ledere og BUPL Storkøbenhavn om forskellige temaer, dilemmaer og udfordringer, som fylder på det private område.

Det er deltagerne i netværket, som sammen beslutter, hvad der er brug for at tale om. Det kan være ledelsesfaglig udvikling, kompetenceudvikling, arbejdspladsfællesskaber, samarbejde, arbejdsmiljø, vilkår mm.

Lederkonsulent i BUPL Storkøbenhavn Britta Leth Madsen vil være facilitator på møderne. Udgangspunktet vil være videndeling og sparring samt drøftelser af erfaringer og fortællinger fra egen lederpraksis.

Næstformand Charlotte Stendorf deltager som politisk ansvarlig for det private område.

Målgruppe
Ledermedlemmer i BUPL Storkøbenhavn på private institutioner (leder, afdelingsleder, souschef) beliggende i én af BUPL Storkøbenhavns kommuner.

Tilmelding
Det er gratis at deltage.

Forplejning
Vi byder på frugt, kaffe/te og sødt

 

 

Tid og sted

 • Mandag den 7. september 2020
 • Kl.13.30 - 15.30
 • Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 1. september 2020 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-09-07 13:30:00 2020-09-07 15:30:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: Netværk for ledere på det private område Netværk for ledermedlemmer på det private område er et nyt tilbud om fortrolig sparring og dialog med andre ledere på dit felt. Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Lederkonsulent Britta Leth Madsen | brm@bupl.dk