Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: Ledercafé “Ledelse tæt på”


Mange kommuner taler i dag om ledelse tæt på. Men hvad betyder det helt konkret for den enkeltes ledelsespraksis? Kræver ledelse tæt på f.eks. fysisk tilstedeværelse og mulighed for at kunne instruere medarbejdere? Og hvordan er ledelse tæt på, faglig ledelse og kvalitet forbundet?


På denne ledercafé vil ekspert i ledelse Frode Boye Andersen komme med sit bud på begrebet, og han vil balancere forståelsen mellem pædagogisk ledelse tæt på i både et fagligt-pædagogisk og et organisatorisk perspektiv. Deltagerne får perspektiver på og mulighed for at diskutere, hvordan man som pædagogisk leder og organisatorisk (front)figur kan lede, så det influerer på de professionelles og organisationens opgaveløsning.


Frode Boye Andersen

Frode Boye Andersen er lektor, ph.d. på VIA University College. Han underviser på Diplomuddannelsen i ledelse og har blandt andet ledelse af skoler, pædagogisk ledelse og ledelse gennem organisatoriske ressourcepersoner som sit fagområde. Desuden er han tilknyttet VIA’s Center for Ledelse og Organisationsudvikling (CLOU), hvor han arbejder med forsknings- og udviklingsprojekter.

Målgruppen
Ledere i BUPL Storkø¸benhavn

Pris
Gratis

 

Tid og sted

 • Torsdag den 29. oktober 2020
 • Kl.09.00 - 12.00
 • Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 27. oktober 2020 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-10-29 09:00:00 2020-10-29 12:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: Ledercafé “Ledelse tæt på” Mange kommuner taler i dag om ledelse tæt på. Men hvad betyder det helt konkret for den enkeltes ledelsespraksis? Kræver ledelse tæt på f.eks. fysisk tilstedeværelse og mulighed for at kunne instruere medarbejdere? Og hvordan er ledelse tæt på, faglig ledelse og kvalitet forbundet? Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Lederkonsulent Britta Leth Madsen | brm@bupl.dk