Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: Ledercafé “Kend dine ledelseskompetencer”


Har du brug for at skærpe dine ledelseskompetencer og værdier? Kunne du tænke dig at udvikle din egen kompetenceprofil? Så kom med, når karriererådgiver i BUPL Nadia Halkjær Jensen præsenterer metoder og øvelser til at kortlægge dine ledelseskompetencer.


Som deltager i ledercaféen får du mulighed for at lave aftale om udarbejdelse af individuel JTI-profil (Jungiansk Type Index) – et værktøj til at arbejde med selvindsigt og egne værdier i ledelse. Individuel og fortrolig sparringssamtale på ca. 1½ time aftales med Nadia, hvor din JTI-profil uddybes og kobles til din kompetenceprofil.
Samtalerne afholdes fysisk i BUPL Storkøbenhavn d. 17. og 18. november, alternativt efter aftale digitalt eller i BUPL’s forbundshus. Der informeres om JTI og den individuelle sparring på ledercaféen.

Ledercaféen er et supplement til BUPL’s tilbud om karriererådgivning til ledermedlemmer, hvor du udover at få mulighed for at sparre med andre ledere også går hjem med dit første udkast til din egen kompetenceprofil.

Nadia Halkjær Jensen

Nadia er karriererådgiver for ledermedlemmer i BUPL. Hun er uddannet kandidat i offentlig administration og bachelor i pædagogik, samt certificeret coach. Nadia har erfaring med karriererådgivning af ledere og stor viden om udfordringer og kompleksitet i offentlig ledelse.

Målgruppen
Ledere i BUPL Storkøbenhavn

Pris
Gratis

Kend dine ledelseskompetencer

 

Tid og sted

 • Fredag den 5. november 2021
 • Kl.09.00 - 12.30
 • Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 29. oktober 2021 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-11-05 09:00:00 2021-11-05 12:30:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: Ledercafé “Kend dine ledelseskompetencer” Har du brug for at skærpe dine ledelseskompetencer og værdier? Kunne du tænke dig at udvikle din egen kompetenceprofil? Så kom med, når karriererådgiver i BUPL Nadia Halkjær Jensen præsenterer metoder og øvelser til at kortlægge dine ledelseskompetencer. Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Lederkonsulent Britta Leth Madsen | brm@bupl.dk