Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: Ledelseskonference 2021 “Ledelse i en brydningstid”


I det sidste års tid har corona vendt op og ned på meget. Nok har vi i mange år som ledere oplevet store forandringer, kompleksitet og krydspres, men med ét slår bølgerne konstant ind fra flere sider.


Vi skal både tænke, handle og samarbejde på helt nye måder og samtidig håndtere bekymringer, risici og uforudsigelighed af hidtil uset styrke og omfang.

Der er i sandhed tale om ledelse i en brydningstid.

Mere end nogensinde må man spørge, hvordan man som leder bereder sig på fremtiden, når den er ekstraordinær uvis? Hvordan fremmer man krisens muligheder og potentialer? Hvad navigerer man efter, når man selv, medarbejderne eller børn og forældre er sårbare? Og hvordan organiserer man bedst involverende fællesskaber om at udvikle kreative løsninger?

KOM MED OG HØR Anne Skare, James Høpner, Ann-Christina Matzen, Christian Bason, Lene Tanggaard m.fl. give deres forskellige bud og perspektiver på ledelse i den største omorganisering af arbejde og liv, vi har set i nyere tid. Du får naturligvis også mulighed for at tale med andre ledere.

Bemærk! Ledelseskonferencen afholdes som 2-dags internat konference d. 23.-24. september 2021

Du kan se pris og det fulde program her

Målgruppe
Ledermedlemmer i BUPL Storkøbenhavn

Af hensyn til Covid er der begrænset antal pladser som fordeles efter følgende prioritet:

 1. Ledermedlemmer af BUPL Storkøbenhavn
 2. Ledermedlemmer af BUPL
 3. Øvrige

Der er pt. ikke flere pladser på ledelseskonferencen ”Ledelse i en brydningstid”. Det er muligt at tilmelde sig ventelisten.

Hvis covid restriktionerne tillader det, åbnes der for flere pladser. Sker det, tilbydes plads efter tur jf. principperne beskrevet her på siden.

Tid og sted

 • Torsdag den 23. september 2021
 • Kl.09.00 - 00.00
 • Glostrup Park Hotel, Hovedvejen, Glostrup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 4. september 2021 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-09-23 09:00:00 2021-09-23 00:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: Ledelseskonference 2021 “Ledelse i en brydningstid” I det sidste års tid har corona vendt op og ned på meget. Nok har vi i mange år som ledere oplevet store forandringer, kompleksitet og krydspres, men med ét slår bølgerne konstant ind fra flere sider. Glostrup Park Hotel, Hovedvejen, Glostrup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Lederkonsulent Britta Leth Madsen | brm@bupl.dk